Anker Q10'dan Q30'a geçilir mi?

SualpSener

Hectopat
Daha fazla  
3 yıldır Anker Q10 kullanıyorum, bir kere pedlerini değiştirdim fakat yine soyulmaya başladı ayrıca plastiğinde çatlamalar var. Q30 da şu an indirimde, sizce 2000TL'ye yakın bir fiyata Q30'a geçmeye değer mi? Bir de Space One için bütçe arttırabilirim belki ama model hakkında fazla bilgim yok.

Aynı şekilde 3 yıldır Q10 kullanıyorum. Pedlerini bir kez değiştirdim ve yine soyuluyor ayrıca sol plastiği çatladı. Q30 geçen sene aldım yedek olsun ve kablosuz kullanayım diye fakat Q10'dan sonra çok konforsuz geliyor. Q10 kafamda bulut varmış hissi verirken Q30 kafamın yanlarından bana bastırıyor ki kafam da hiç büyük değildir. O yüzden çok şaşırmıştım. Nadiren kullanıyorum çünkü başımı ağrıtıyor.

Başkalarında böyle şikayet pek görmedim ama bende garip hissettirdi.

Ben de az önce Q10'dan Q30'a geçmeye değer mi diye sorduğunuz konuya bakıyodum. Bana da çok geçmeye değmezmiş gibi geldi. Q10'un kozmetik durumu rahatsız etti biraz onun dışında çok şikayetim yok. SpaceOne hakkında fazla bilgi de bulamadım sanırım değiştirmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…