Bütçe normalde 700₺ idi ve sonra bu modeli gördüm, 200 daha ekleyebilirim. Sizce alınır mı bu kulaklık?
Yok hocam evde kullanacağım. Aux destekliyor değil mi?Aktif olarak kullanıyorum. Ağır bir kulaklık ama ses performansı çok iyi, gürültü engellemesi de iyi çalışıyor. %60 şarj ile 60 saat civarı gidiyor. Alınır bence, ama antrenman yaparken kullanacaksanız özellikle göğüs gününde baya sorun cikartiyor.
AUX girişi var diye biliyorum hocam.Yok hocam evde kullanacağım. Aux destekliyor değil mi?
Hocam ağırlık olarak çok etkiliyor mu? Ben de almayı planlıyorum kararsız kaldım.Aktif olarak kullanıyorum. Ağır bir kulaklık ama ses performansı çok iyi, gürültü engellemesi de iyi çalışıyor. %60 şarj ile 60 saat civarı gidiyor. Alınır bence, ama antrenman yaparken kullanacaksanız özellikle göğüs gününde baya sorun cikartiyor.
Bence alınır hocam ben memnunum.Hocam ağırlık olarak çok etkiliyor mu? Ben de almayı planlıyorum kararsız kaldım.
Hocam ağırlık olarak çok etkiliyor mu? Ben de almayı planlıyorum kararsız kaldım.
Benchpresste biraz ileriden takın o zaman sorun çekmezsiniz. <3Alınır bence, ama antrenman yaparken kullanacaksanız özellikle göğüs gününde baya sorun cikartiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.