Anker Q20i vs Q30

Q20ı'yi gerçekte denemeyimle şansım oldu ve kulaklığı çok beğenmiştim. Özellikle gürültü engellemeyi açınca dibimdeki arkadaşımın sesini hiç duymuyordum. Bu özelliği çok hoşuma gitti. Ses olarak da hoşuma gitti. Ama Q30'un daha iyi olduğunu söylüyorlar. Hangisini tercih etmeliyim? Müzik için kullanacağım ve özellikle piyano gibi enstrümanları çok dinlerim. Kulaklığı taktığımda piyanoyu hissetmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten müzik dinlemek istiyorsan Anker ve JBL gibi tüketici sınıfı markalara bulaşma. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi model 1MORE SonoFlow ama aynı fiyata neredeyse 2 kat daha iyi müzik ve ses performansı alabileceğin kablolu IEM veya stüdyo kulaklıkları var.

Gerçekten müzik dinlemek istiyorsan Anker ve JBL gibi tüketici sınıfı markalara bulaşma. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi model 1MORE SonoFlow ama aynı fiyata neredeyse 2 kat daha iyi müzik ve ses performansı alabileceğin kablolu IEM veya stüdyo kulaklıkları var.

Maalesef kablolu kullanmak istemiyorum. Genelde Anker öneriyorlar pek 1MORE öneriyorlar. 1MORE markası iyi midir müzik kalitesi ve gürültü engellemesi Q30 ve Q20iden iyi midir?

Maalesef kablolu kullanmak istemiyorum. Genelde Anker öneriyorlar pek 1MORE öneriyorlar. 1MORE markası iyi midir müzik kalitesi ve gürültü engellemesi Q30 ve Q20iden iyi midir?

Gürültü engelleme olarak benzerler, ses kalitesi de ikisinden de daha iyidir. Bu işlere ilgili birisiyim güvenebilirsiniz.

Hocam spor için uygun mu bu kulaklık? Terleme yapar mı veya terlemeye karşı korumalı mıdır?

Hocam spor için uygun mu bu kulaklık? Terleme yapar mı veya terlemeye karşı korumalı mıdır?

Spor için kulak içi alman çok daha konforlu ve kullanışlı olur. Pedleri Q30 ile benzer ama kulak üstü olduğu için size illa köstek olacaktır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı