İyi günler diliyorum, kulak üstü kulaklık arayışındaydım bütçe 1500 2000TL arası, iki kulaklık arasında kaldım:
Anker Q21 NC 1500TL, JBL 720BT 2080TL.
Aralarında fiyat farkına değecek bir şey var mı, sizce hangisini almalıyım ya da bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
İyi günler diliyorum, kulak üstü kulaklık arayışındaydım bütçe 1500 2000TL arası, iki kulaklık arasında kaldım:
Anker Q21 NC 1500TL, JBL 720BT 2080TL.
Aralarında fiyat farkına değecek bir şey var mı, sizce hangisini almalıyım ya da bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
Günlük kullanacağım ders film vs aradaki 500TL'ye değecek bir şey yoksa bana da Anker güzel gözüktü ama gene de sormak isdedim JBL de çok güzel gözüküyor du JBL deyince insanın aklına bir de kalitesi geliyor
Günlük kullanacağım ders film vs aradaki 500TL'ye değecek bir şey yoksa banasa Anker güzel gözüktü ama gene de sormak isdedim JBL de çok güzel gözüküyor du.
İki kulaklığı da denemiş biri olarak Q21i diyebilirim. Q21i 2000 TL olsun yine onu alırım. Kendi kullandığım kulaklık olduğundan demiyorum, ikisini de denedim ikisi de arkadaşlarımda vardı. Kendim farklı bir kulaklık kullanıyorum.