Galvaniz Boru
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Sabah 11.30 da %100e kadar şarj ettim. Akşama kadar en az 7 saat kullandım. Ama şarj göstergesi hala %100 olarak görünüyor. Uygulamadan baktığımda orada da %100 olarak görünüyor. Kulaklığı resetledim uygulanmasından kaldırıp tekrar eşleştirdim. Hala %100 diyor. Kulaklığı kapatıp açınca ise high battery diyor. Normalde %10 olarak eksilmesi gerekiyor diye biliyorum. %60 seste normal modda bass booster ile kullandım. Sizce %10 şarj bile yemedi mi yoksa yanlış mı gösteriyor?
Ek olarak bir de dün ilk bağlandığımda %60'Ti 1 2 saatte falan % 50ye düşmüştü.Sabah 11.30 da %100e kadar şarj ettim. Akşama kadar en az 7 saat kullandım. Ama şarj göstergesi hala %100 olarak görünüyor. Uygulamadan baktığımda orada da %100 olarak görünüyor. Kulaklığı resetledim uygulanmasından kaldırıp tekrar eşleştirdim. Hala %100 diyor. Kulaklığı kapatıp açınca ise high battery diyor. Normalde %10 olarak eksilmesi gerekiyor diye biliyorum. %60 seste normal modda bass booster ile kullandım. Sizce %10 şarj bile yemedi mi yoksa yanlış mı gösteriyor?
Son düzenleyen: Moderatör: