Anker Q21i NC vs QCY H3

H3/H4 farkını bilmiyordum bilgilendirdiginiz için teşekkürler H3 H4 arasında 400 lira fazla vermekten kurtuldum
Yani alacaksanız h3 daha mantıklı olur ama yinede inceleyin isterseniz tek farkı mikrofon ve kullanım süresiymiş hatta h3 un ANC si daha iyi çalışıyormuş mikrofon sizin için önemli değilse h3 daha mantıklı, birde H3 alacaksınız sanırım q21 yerine

H4 ile Q21 arasındaydım artık Q21 ile H3 arasındayım fiyat açısından H3 Q21'den 200-300TL daha ucuz galiba H3 alacağım ama yine de çok fazla arada kalıyorum.

İlk kablosuz kulaklığım olarak alacağım için ve üniversiteye hazırlanırken yarı yolda bırakmasın diye aşırı arada kaldım. Umarım doğru kararı veririm

Son düzenleme:
H3 hepsiburadada 1211 TL şuan q21 1599 TL ama 200 TL kuponu vardı sanki, bende çok kararsızım bazıları h3 daha iyi diyor bazıları q21 mecburen bir tanesini alacağım ama hangisi. görünüş olarak h3 daha çok hoşuma gitti sanki daha rahat hissettirecek gibi geliyor ama ses ve anc olarak q21 diyorlar kafayı yicem biraz daha Araştırırsam

Hangisinin daha iyi olduğunu öğrenirseniz veya hangisi neden tercih ettiğinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Nays kartta %10 cashback var öyle daha da ucuza geliyor. Bu arada Anker kuponu 3 gün sonra bitiyor haberiniz olsun.

Hocam Anker'in sesi güzel, QCY'nin ise kulak pedleri güzele benziyor kalın rahat ve kulağı içine alıyor gibi gözüküyor birini alacağım birkaç gün içinde biraz daha araştırınca.

Hocam Anker'in sesi güzel, QCY'nin ise kulak pedleri güzele benziyor kalın rahat ve kulağı içine alıyor gibi gözüküyor birini alacağım birkaç gün içinde biraz daha araştırınca.
hocam karar verdiniz mi ben de h3 ve q21i arasındayım birini alacağım ama karar veremiyorum

Hocam bende karar veremedim henüz ama Q21i ye hafif bir yatkınlığım var.
Benim de aynı şekilde uygulama desteği ve metal destekli katlama klipsleri öne çıkarıyo benim için. Önceki kulaklığım kafamda parçalandı da

Benim de aynı şekilde uygulama desteği ve metal destekli katlama klipsleri öne çıkarıyor benim için. Önceki kulaklığım kafamda parçalandı da.

QCY de aynı şekilde uygulama desteği var ama ChatGPT'ye sordum alsaydım Anker q21 alırdım sesi ve malzeme kalitesi güzel diyor.

Arkadaşlar ben de ikisi arasında kaldım. QCY H3 bt 5.4 destekliyor diyorlar ama ankere de bir yatkınlığım var. Aradaki fiyat farkına değer mi bilemedim ama benim için önemli kriterler tamamen ses kalitesi ve malzeme kalitesi. Mikrofon benim için en son etken. Önerileriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…