@Tartipe@seyfo1 nedense benim de anker alasım var bugün 20.59da HB anker 200tl kuponu bitmeden alacağım. Kaçırırsam artık QCY H3'e razı kalıcam kupon bittikten sonra o farka değmez bence.
@Tartipe@seyfo1 nedense benim de anker alasım var bugün 20.59da HB anker 200tl kuponu bitmeden alacağım. Kaçırırsam artık QCY H3'e razı kalıcam kupon bittikten sonra o farka değmez bence.
Ben de anca geçebildim. Q21i siparişimi ettim. Bence üzmez benim içime sinen bu oldu. Aldıktan sonra yazalım fikirlerinizi merak ediyorum hem forumdakilere yardımcı olur. İyi forumlar diliyorum. <3
Ben de anca geçebildim. Q21i siparişimi ettim. Bence üzmez benim içime sinen bu oldu. Aldıktan sonra yazalım fikirlerinizi merak ediyorum hem forumdakilere yardımcı olur. İyi Sosyaller diliyorum. <3
Q21i şu an kulağımda kalitesi beklediğimden çok daha iyi fotoğraflarda o kadar kaliteli durmuyordu, sesi inanılmaz iyi. sanki bir tık ağır geldi ona da alışırım sanırım.
Q21i şu an kulağımda kalitesi beklediğimden çok daha iyi fotoğraflarda o kadar kaliteli durmuyordu, sesi inanılmaz iyi. sanki bir tık ağır geldi ona da alışırım sanırım.