0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.666 31 Ekim 2024 #11 TmpEgemen dedi: Oyun performansi guzel ise iyi bir secenek benim icinde ama oyun performansi kotuyse pek iyi olmaz. Genişletmek için tıkla... HD681 in oyun performansi cok begeniliyor forumda. istersen goz atabilirsin
TmpEgemen dedi: Oyun performansi guzel ise iyi bir secenek benim icinde ama oyun performansi kotuyse pek iyi olmaz. Genişletmek için tıkla... HD681 in oyun performansi cok begeniliyor forumda. istersen goz atabilirsin
Gwenwin in unodui Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #12 Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan gecikmenin sorun yaratacağını sanmam. Hiç Bluetooth kulaklık bağlamadım PC'ye o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Kabloluda ise arkadaşın dediği 681 ya da 668b modelleri bu bütçede en iyi oyun kulaklıkları.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan gecikmenin sorun yaratacağını sanmam. Hiç Bluetooth kulaklık bağlamadım PC'ye o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Kabloluda ise arkadaşın dediği 681 ya da 668b modelleri bu bütçede en iyi oyun kulaklıkları.