Anker Q30 alınır mı?

vgea

Zeptopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir seneden fazladır JBL 520BT kullanıyorum. Zamanla eski performansını vermemeye başladı; son sesi bile "son ses" gibi hissettirmiyor artık. Biraz daha idare edip yaza doğru güzel bir kulaklık almayı planlıyordum ancak ANC olmadığı için kalabalık ortamlarda ders çalışmak işkenceye dönüyor.

Biraz araştırma yaparken Anker Q30'a denk geldim. Ses kalitesi konusunda nasıl? Ayrıca, rüzgarda kendi kendine mod değiştirdiği belirtilmiş. Böyle kronik bir sorunu var mı acaba?

Şu an bu kulaklık alınır mı? Yoksa bekleyip daha iyi bir model mi tercih etmeliyim çok kararsız kaldım.

Otobüste anc'si yetersiz kalıyordu çok rahatsız olmuştum ve iade etmiştim ben. Ve bence malzeme kalitesi iyi değil.

Q30 upgraded edition da bu durum mevcut değil. Düz modelde de uygulamadan kapatılabiliyor diye biliyorum dış dokunmatik alan.

Ses kalitesi tatminkar bence, ANC modu güzel çalışıyor bence alınabilir.
Peki kulaklık pedlerinin bir iki aydan sonra yırtıldığından bahsedilmiş öyle bir durum söz konusu mu?

Otobüste anc'si yetersiz kalıyordu çok rahatsız olmuştum ve iade etmiştim ben. Ve bence malzeme kalitesi iyi değil.
Anker Q30 bandında önerebileceğin başka kulaklık var mı? JBL 520BT’yi düşündüm ama onda ANC yok diye biraz soğudum. Bir de QCY H4 öneriliyor ama bilemedim

Son düzenleme:
Peki kulaklık pedlerinin bir iki aydan sonra yırtıldığından bahsedilmiş öyle bir durum söz konusu mu?

Anker Q30 bandında önerebileceğin başka kulaklık var mı? JBL 520BT’yi düşündüm ama onda ANC yok diye biraz soğudum. Bir de QCY H4 öneriliyor ama bilemedim
Hocam dürüst olayım bence kulaküstü kulaklık deneyerek alınmalı. Ben bunda karar kıldım. Önerebileceğim beğendiğim kulaklık yok. Ankerin pedleri kötü değil bu arada. Plastiği kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı