Bütçem maksimum 3200 TL civarı ve bu bütçeye gözüme güzel gözüken tek model Q30 oldu. Zaten Q10i kullanıyorum, markaya hakimim. Bu fiyata Q30 alınır mı, yoksa alternatif bir model önerir misiniz?
Hocam ben aktif olarak Q21i NC modelini kullaniyorum bi arkadaşımda Q30 var sana şunu söyliyim malzeme kalitesi ve tasarım dışında herhangi bi farkı yok teknik kismınida zaten araştırarak fark olmadığını görebilirsin bence aradaki 1000TL'ye deymez Q21i den çok memnunum.
Bazı sitelerde 2 tane Q30 var. 2.499 TL ve 3K küsür TL. Bunların farkı ne? Ben de düşünüyorum ama almışken Space One Pro mu almak lazım. Baya bi yorumda malzeme kalitesi hariç sesler aynı diyorlar
Bazı sitelerde 2 tane Q30 var. 2.499 TL ve 3K küsur TL. Bunların farkı ne? Ben de düşünüyorum ama almışken Space One Pro mu almak lazım. Bayağı bir yorumda malzeme kalitesi hariç sesler aynı diyorlar.
Hocam ben aktif olarak Q21i NC modelini kullaniyorum bi arkadaşımda Q30 var sana şunu söyliyim malzeme kalitesi ve tasarım dışında herhangi bi farkı yok teknik kismınida zaten araştırarak fark olmadığını görebilirsin bence aradaki 1000TL'ye deymez Q21i den çok memnunum.
Hocam ben aktif olarak Q21i NC modelini kullanıyorum bir arkadaşımda Q30 var sana şunu söyleyeyim malzeme kalitesi ve tasarım dışında herhangi bir farkı yok teknik kismınida zaten araştırarak fark olmadığını görebilirsin bence aradaki 1000TL'ye değmez Q21iden çok memnunum.
Q30'un sert malzemeden taşıma çantası mevcut. Attığınız en ucuzu dahil aynı ürün fark yok. İsteyen istediği fiyata satıyor. Q30 bu dönemde iyi terletir, o riski alacaksanız güzel bir seçenek.
En ucuz Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Q30'un sert malzemeden taşıma çantası mevcut. Attığınız en ucuzu dahil aynı ürün fark yok. İsteyen istediği fiyata satıyor. Q30 bu dönemde iyi terletir, o riski alacaksanız güzel bir seçenek.