Anker Q30 alınır mı?

Tr_temhA

Hectopat
Bütçem maksimum 3200 TL civarı ve bu bütçeye gözüme güzel gözüken tek model Q30 oldu. Zaten Q10i kullanıyorum, markaya hakimim. Bu fiyata Q30 alınır mı, yoksa alternatif bir model önerir misiniz?

Hocam ben aktif olarak Q21i NC modelini kullaniyorum bi arkadaşımda Q30 var sana şunu söyliyim malzeme kalitesi ve tasarım dışında herhangi bi farkı yok teknik kismınida zaten araştırarak fark olmadığını görebilirsin bence aradaki 1000TL'ye deymez Q21i den çok memnunum.

Bazı sitelerde 2 tane Q30 var. 2.499 TL ve 3K küsür TL. Bunların farkı ne? Ben de düşünüyorum ama almışken Space One Pro mu almak lazım. Baya bi yorumda malzeme kalitesi hariç sesler aynı diyorlar

Bazı sitelerde 2 tane Q30 var. 2.499 TL ve 3K küsur TL. Bunların farkı ne? Ben de düşünüyorum ama almışken Space One Pro mu almak lazım. Bayağı bir yorumda malzeme kalitesi hariç sesler aynı diyorlar.

O fiyata Anker Q30 yok hocam.

Pedi değişiyor mu ve taşıma çantası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bende de var bu Q21i NC modeli

Bunun için kumaş ped var mı? Veya başka modelin uyan var mı? Bildiğiniz? S

Son düzenleyen: Moderatör:
Q30'un sert malzemeden taşıma çantası mevcut. Attığınız en ucuzu dahil aynı ürün fark yok. İsteyen istediği fiyata satıyor. Q30 bu dönemde iyi terletir, o riski alacaksanız güzel bir seçenek.

Ben bir fark goremedim sadece Q30 plastiği falan daha premium hissettiriyor ve taşıma çantası var YouTube'da incelemelere bakabilirsin.

Aynı model ve fiyatı çok iyi.

Yanlış bilmiyorsam Q30 modelinin bir de upgrade versiyonu vardı Akakçe'de en uygun 3.2K gözüküyor.

Q30'un sert malzemeden taşıma çantası mevcut. Attığınız en ucuzu dahil aynı ürün fark yok. İsteyen istediği fiyata satıyor. Q30 bu dönemde iyi terletir, o riski alacaksanız güzel bir seçenek.

Terletmesinin sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…