Anker Q30 alınır mı?

Deri olması bende de Q21i NC var deri ped. Yemin ediyorum kulaklarım şelale gibi. Zaten şu ara dışarıda kullanamıyorum. O yüzden deli gibi kumaş ped arıyorum az önce Anker'e yazdım cevap bekliyorum en azından uyumlu başka bir modelin varsa onun kumaş pedinin alırım orijinal değil ama olsun yani yemişim izolasyonu falan kulaklarım buruşacak.

Bende şu an Q10i kullanıyorum terletmiyor beni aynı deriden yapılma. Q30 için pedlere bakayım dedim kumaştan yedek ped varmış direk Q30 alayım en iyisi.

Bende şu an Q10i kullanıyorum terletmiyor beni aynı deriden yapılma. Q30 için pedlere bakayım dedim kumaştan yedek ped varmış direk Q30 alayım en iyisi.

Benim biraz yapım öyle hep kafadan terlerim yani şapka falan takamam mesela. O yüzden sorun biraz bende.

Yanlış bilmiyorsam Q30 modelinin bir de upgrade versiyonu vardı Akakçe'de en uygun 3.2K gözüküyor.
Hangisi daha iyi bunlardan? Trendyoldaki upgraded yollanıyormuş yorumlardan gördüğüm kadarıyla.

Hangisi daha iyi bunlardan? Trendyoldaki upgraded yollanıyormuş yorumlardan gördüğüm kadarıyla.
Eğer upgrade versiyonu ise bu fiyata kesinlikle alınır. Upgrade hali pil konusunda felan iyileştirilmiş versiyonu. Bu arada teşekkür ederim sayenizde trendyolugördüm yoksa 3.2k bayılırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…