Anker Q30 alınır mı?

sorusorann

Centipat
Daha fazla  
Anker Q30 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa, bana artısıyla - eksisiyle tavsiye verebilir mi? Aynı fiyat bandında başka hangi modellere bakmalıyım?

2 yıldır kullanıyorum. Hiç kablolu kullanmadım fakat diğer dediğin hiçbir sorunu yaşamadım. Ses kalitesi fiyat bandındaki çoğu kulaklıktan yukarıda. Tek sıkıntısı yazın terletiyor deri olduğu için başka bir problem yaşamadım.
Kablolu kullanıma uygun değil. Ekolayzer bozuluyor. Ses kötü oluyor. Kablosuzda iyi. Ayrıca benim kafamı Q10 ağrıtmazken Q30 ağrıtıyor. Pek memnun değilim o açıdan. Kablosuzda sesi falan güzel ama. Gürültü engellemesi de iyi.

Bende Q35 var ses kalitesi çok iyi ama sadece kışın kullanabiliyorum yazın kesinlikle takılmıyor çok terletiyor. Eğer ses kalitesini çok önemsemiyorsan kulak içi daha iyi olur ama istemezsen Q30 güzel kulaklık.

2 yıldan fazladır hem Bluetooth hem kablolu kullanıyorum (bilgisayarda oyun için) ve memnunum. Konforu bana göre güzel, spor falan yapmaya uygun değil iş yapınca terletiyor. ANC de güzel iş yapıyor, yılda 5'ten fazla uçak yolculuğu yaptığımdan uçakta çok işimi görüyor. Şeffaflık modu da fena değil ama karşıdaki insan ile konuşmak bence biraz güç, zor anlaşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı