Anker Q30 alınır mı?

sorusorann

Centipat
Katılım
11 Haziran 2024
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anker Q30 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa, bana artısıyla - eksisiyle tavsiye verebilir mi? Aynı fiyat bandında başka hangi modellere bakmalıyım?
 
2 yıldır kullanıyorum. Hiç kablolu kullanmadım fakat diğer dediğin hiçbir sorunu yaşamadım. Ses kalitesi fiyat bandındaki çoğu kulaklıktan yukarıda. Tek sıkıntısı yazın terletiyor deri olduğu için başka bir problem yaşamadım.
 
Bende Q35 var ses kalitesi çok iyi ama sadece kışın kullanabiliyorum yazın kesinlikle takılmıyor çok terletiyor. Eğer ses kalitesini çok önemsemiyorsan kulak içi daha iyi olur ama istemezsen Q30 güzel kulaklık.
 
Kronik menteşe sorunlu. Ses kalitesi olarak beklentiye girmeden film dizi kritik dinleme yapılmıyorsa müzik için alınır.
 
2 yıldan fazladır hem Bluetooth hem kablolu kullanıyorum (bilgisayarda oyun için) ve memnunum. Konforu bana göre güzel, spor falan yapmaya uygun değil iş yapınca terletiyor. ANC de güzel iş yapıyor, yılda 5'ten fazla uçak yolculuğu yaptığımdan uçakta çok işimi görüyor. Şeffaflık modu da fena değil ama karşıdaki insan ile konuşmak bence biraz güç, zor anlaşılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik menteşe sorunlu. Ses kalitesi olarak beklentiye girmeden film dizi kritik dinleme yapılmıyorsa müzik için alınır.
Menteşede nasıl bir sorun yaşadınız bende olmadı da meraktan soruyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…