iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 390 7 Mart 2025 #1 Kulaklığın modeli: Anker Q30(alalı 2 gün oldu.) Video izlerken 10. saniyesine kadar normal ama 10. saniyeye geldiğinde 1 saniyelik donuyormuş gibi bir görüntü çıkıyor ve görüntü sese göre geriden gelmeye yani gecikmeye başlıyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Kulaklığın modeli: Anker Q30(alalı 2 gün oldu.) Video izlerken 10. saniyesine kadar normal ama 10. saniyeye geldiğinde 1 saniyelik donuyormuş gibi bir görüntü çıkıyor ve görüntü sese göre geriden gelmeye yani gecikmeye başlıyor. Çözümü var mıdır?
freddy_sback Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mart 2025 #2 Bazen kapatıp açınca düzeliyor da sürekli devam eden bir hataysa servise göndermende fayda var.
iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 390 7 Mart 2025 #3 freddy_sback dedi: Bazen kapatıp açınca düzeliyor da sürekli devam eden bir hataysa servise göndermende fayda var. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca düzeldi. Dün denediğimde de olmuştu sanırım ama o zamanda da kapatıp açınca düzeldi galiba, değişik sorun.
freddy_sback dedi: Bazen kapatıp açınca düzeliyor da sürekli devam eden bir hataysa servise göndermende fayda var. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca düzeldi. Dün denediğimde de olmuştu sanırım ama o zamanda da kapatıp açınca düzeldi galiba, değişik sorun.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.302 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Mart 2025 #4 Hocam 2 senedir kullanıyorum daha böyle bir sorunum olmadı. Devam ederse servisle konuşmanızda fayda var
Hocam 2 senedir kullanıyorum daha böyle bir sorunum olmadı. Devam ederse servisle konuşmanızda fayda var
iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 390 7 Mart 2025 #5 Katipke dedi: Hocam 2 senedir kullanıyorum daha böyle bir sorunum olmadı. Devam ederse servisle konuşmanızda fayda var Genişletmek için tıkla... Şuanlık yok umarım bidaha olmaz.
Katipke dedi: Hocam 2 senedir kullanıyorum daha böyle bir sorunum olmadı. Devam ederse servisle konuşmanızda fayda var Genişletmek için tıkla... Şuanlık yok umarım bidaha olmaz.