Anker Q30 kendiliğinden mod değişimi

keremhmz

Hectopat
Daha fazla  
Elimde dün aldığım Anker'in Soundcore Q30 modeli var. MacBook'da kafedeyken kendi kendine transparency ve noise canceling arasında gidip geliyor telefonumda da aynı.

Kulaklığın sağ veya sol kısmında dokunmatik yardımıyla transparency moduna geçiyor ve o moddan çıkıyor. Yüzeyi temizlemeyi deneyin, hâlâ devam ediyorsa değişim isteyebilirsiniz. Bu arada o modeli bende sipariş vereceğim 1-2 gün içerisinde memnun musunuz, önerir misiniz?

Sağ kısmında dokunmatiği var evet, galiba anladığım kadarıyla klimanın esintisiyle mod geçişi oluyor çünkü evde bir sorun yok klimalı ortamda her 3-5 saniyede mod geçişi sorun rahatsız ediyor. Başka olumsuz yönü olarak yüksek seslerde dışarı veriyor gibi geldi bana. Ben de iade edip Q35 alacağım galiba bu arada. Aklınızda başka bir soru varsa tecrübe ettiğim kadar geri dönerim.

Teşekkür ederim aktardıklarınız için. Bende anlık bir karar değişimi ile Soundpeats Capsule 3 Pro satın aldım. LDAC codec desteği gibi bazı özellikleri cazip geldi, herkes fiyatının kat kat üstünde olduğunu söylemiş . Deneyimleyeceğim elime ulaşınca, ayrıyetten sorunun kaynağını bulmanıza sevindim. Umarım iadenizi kabul ederler hijyenik ürün kapsamında bazen iade gerçekleşmeyebiliyor.

Bende de aynısı oluyor kapalı ortamda az dışarıda ise daha sık oluyor emin misiniz hocam klima rüzgar gibi faktörlerden olduğuna ? Ben yazılımsal bi sorun sandım da iade düşünüyordum .

Hava akışından falan değil, ilk başta ben de öyle sanmıştım ama sadece aynı yerlerde kulaklık kafayı yiyor. Eğer dikkat ederseniz mod değiştirdiği yerden tekrar geçerseniz yine değiştirir. Bende karanfil metrosu çıkışı, sıhhiye, zübeyde hanımın ön tarafı vs. buralardan her geçtiğimde mod değişiyor.

Hortlatıyorum kusura bakmayın ama çözebildiniz mi acaba aynı kulaklık bende de var sinirden kulaklığı kıracağım.

Dostlar biraz geç bir cevap ama telefonumdan Soundcore uygulansını kaldırdığımda bu sorun bende geçti, fakat kesinlikle Anker'in düzeltmesi gereken bir problem.

Dostlar biraz geç bir cevap ama telefonumdan Soundcore uygulansını kaldırdığımda bu sorun bende geçti, fakat kesinlikle Anker'in düzeltmesi gereken bir problem.

Uygulamaya kulaklığı bağlayıp mı sildin?

Bu kulaklık bende de var ve tek sorunu bu da değil. Sağdaki plastik aksamlar 3. ayda ve günlük sadece 2-3 saatlik kullanımım olmasına rağmen hemen çatlamaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…