Anker Q30 spor için alınır mı?

TrayinG_E

Hectopat
Daha fazla  
Spor için bir kulaklık almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kalitesi fiyatı 2 katı olan kulaklıklara göre bile iyi fakat sporda kullanmak için berbat bir kulaklık. Bech sehpasına yatınca kafamdan düşüyordu. Hatta 30 derecede bile düşmemesi için kafa bandını ileri çekmek zorunda kalıyordum. Ben de onun yerine gidip JBL760NC aldım. Çok daha rahatım sporda ama tabii ki anker kadar tatmin etmiyor. Ama bunu da satıp kulakiçine geçeceğim.

Kulak üstü kulakliklari genellikle spor icin onermem zira ter sebebiyle pedler ve kafa bandindaki destek cok cabuk yipraniyor. Yoksa Q30 cok guzel bir kulakliktir kendim de kullanıyorum.

Ses kalitesi fiyatı 2 katı olan kulaklıklara göre bile iyi fakat sporda kullanmak için berbat bir kulaklık. Bech sehpasına yatınca kafamdan düşüyordu. Hatta 30 derecede bile düşmemesi için kafa bandını ileri çekmek zorunda kalıyordum. Ben de onun yerine gidip JBL760NC aldım. Çok daha rahatım sporda ama tabii ki Anker kadar tatmin etmiyor. Ama bunu da satıp kulak içine geçeceğim.

Peki ya bir kulaklık önerecek olsanız ne önerirdiniz spor için

Benim önerim: Sporda kullanım için alacaksanız biraz kaliteden feragat edip veya fiyatı yükseltip "Kulakiçi Bluetooth Kulaklık" alın. Ben kulak içi kullanmama rağmen arada çıkarıp kulaklarıma hava aldırmam gerekiyordu. Özellikle Q30 gibi tam kaplayanları sporda hiç önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı