Anker Q30 vs 1MORE SonoFlow

Ses kalitesi ve bassları benim için önemli mikrofon anc pekte önem verdiğim özellikler değil açıkçası
q30 almayın hocam aldım iade ettim. sorunlu ve piyasada üretimi durdu. tws kısmına yönelirseniz ankeri tercih edin

Anker'in bütün kulaklık modellerinin frekans tepki eğrisi çok kötüdür. Düzeltmek çok kolay fakat direk frekans tepki eğrisi doğru bir model almak son kullanıcı için her zaman daha iyidir ve fabrikasyon düzeltme ile arasında fark olma ihtimali vardır. Frekans tepki eğrisi düzgün olsa bile Anker Q30 alınmaz. Codec olarak LDAC desteklemiyor, mikrofonu da fiyatına göre ortalama. Q45 denemiş ve bu sektörle çok ilgili birisi olarak konfor ve ANC düşkünü değilsen alınmaz modeller. 1MORE SonoFlow daha ucuz, daha kaliteli bir sürücü ve mikrofona sahip, frekans tepki eğrisi de daha iyi ve LDAC destekliyor. Amacın ses kalitesi ise IEM modellere yönlen tahmin edemeyeceğin kadar kaliteli bir ses alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…