Anker Q30 vs JBL Tune 660nc

• Konuyu başlatan Edyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.331

Edyyy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 9 8940HX RTX 5060 8GB 32GB ddr5 ram 1TB SSD
Meslek
Öğrenci.
Hocam bence Tune 660 bakmayın. Kulağı bile kaplamıyor daha. Anker Q30'un da piyasa uçmuş resmen. Daha geçen 1700 bandındaydı. (Kontrol ettim, 28 Şubat'ta 1780'miş.)

Q30'un alternatiflerinden Razer Opus X 1300 bandındayken Q30'a çok bakılması taraftarı değilim. Q30'un ses engellemesi daha iyi sadece.

Ayrıca özellikler için Epey'e değil de başka sitelere bakmanızı tavsiye ederim. Eğer Rtings sitesi incelemesini yapmışsa onlarınki daha açıklayıcı oluyor.

Anker Soundcore Life Q30 Wireless Review

JBL Live 660NC Wireless Review

Razer Opus X Wireless Review

İkisi arasında net Q30. Ki Q30 şu an çok F/P de bir model, muhtemelen bir süre içinde zamlanacak. Şans varken alın. Ben de 400₺ fiyata Q10 aldım ama şu an Q30 bandına çıkardılar fiyatını. Çok tuttuğu için borsadan bağımsız şekilde zamlandı.

İkisi arasında net Q30. Ki Q30 şu an çok F/P de bir model, muhtemelen bir süre içinde zamlanacak. Şans varken alın. Ben de 400₺ fiyata Q10 aldım ama şu an Q30 bandına çıkardılar fiyatını. Çok tuttuğu için borsadan bağımsız şekilde zamlandı.
Yenisi çıktığı için böyle oldu. Q10i olarak 900 civarına bulabilirsiniz. Q30 daha yer mi bilemiyorum.

Hocam bence Tune 660 bakmayın. Kulağı bile kaplamıyor daha. Anker Q30'un da piyasa uçmuş resmen. Daha geçen 1700 bandındaydı. (kontrol ettim, 28 şubat'ta 1780'miş.)

Q30'un alternatiflerinden Razer opus X 1300 bandındayken Q30'a çok bakılması taraftarı değilim. Q30'un ses engellemesi daha iyi sadece.

Ayrıca özellikler için Epey'e değil de başka sitelere bakmanızı tavsiye ederim. Eğer rtings sitesi incelemesini yapmışsa onlarınki daha açıklayıcı oluyor.

Anker Soundcore Life Q30 Wireless Review

JBL Live 660NC Wireless Review

Razer Opus X Wireless Review

Razer da güzel cihazmış beğendim bunu da göz önünde bulunduracağım, sağ ol hocam.

İkisi arasında net Q30. ki Q30 şu an çok F/P de bir model, muhtemelen bir süre içinde zamlanacak. Şans varken alın. Ben de 400₺ fiyata Q10 aldım ama şu an Q30 bandına çıkardılar fiyatını. Çok tuttuğu için borsadan bağımsız şekilde zamlandı.

Q30 düşünüyordum zaten ikisi arasında ama arkadaşım JBL al dedi o yüzden bir sorguya düştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı