Anker Q35 iOS ile tam uyumlu mudur?

• Konuyu başlatan sweiss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.316
Yer
Pendik, İstanbul
Anker Q35 satın aldım. Daha önce kullandığım tüm kulaklıklar ile genelde uyumluluk sorunu çekmediğim için ve kulaklık ihtiyacımdan dolayı pek araştırmadan sipariş vermiştim. Daha doğrusu kısa bir bakış ile Hi-Res ile LDAC'in aynı olduğunu düşünüyordum. HiRes iOS için kayıpsız ses olarak biliyordum. Q35 ile hiçbir şekilde kayıpsız ses özelliğini kullanamaz mıyım? İade edip Q30 almam mantıklı mıdır?

LDAC kodeği Sony tarafından üretilen bir kodek. Kayıpsız olmasa da kayıpsıza biraz yakın bir veri aktarımı yapabiliyor. Android telefonlarda 8. sürümden sonra seçebilsek de İOS cihazlarda bu kodek desteklenmiyor diye biliyorum.

Onun dışında Q35'in ses engellemesinde sorunlar var diye biliyorum. Eğer deneyip sorun görmezseniz Q35 kalsın.

LDAC kodeği Sony tarafından üretilen bir kodek. Kayıpsız olmasa da kayıpsıza biraz yakın bir veri aktarımı yapabiliyor. Android telefonlarda 8. sürümden sonra seçebilsek de İOS cihazlarda bu kodek desteklenmiyor diye biliyorum.

Onun dışında Q35'in ses engellemesinde sorunlar var diye biliyorum. Eğer deneyip sorun görmezseniz Q35 kalsın.
Kargo birazdan gelecek. Hepsiburada hijyen sorunu diye iade alacağını sanmıyorum. Q35 ANC’si Q35’e göre mikrofon deliklerinin daha küçük olmasından kaynaklı daha iyiymiş. Bunu bilerek aldım. Olay umuyorum sadece LDAC’tır. Janta Elite 3 kullanıyordum, yükseltme farkını hissedersem sorun yoktur da.

Q35'in ANC'si de fena değildir. Sadece transparan modda her denilene çok rahat duymuyorsunuz. Bir de konuşurken karşı tarafa ses çok net gitmiyor. LDAC IOS'de desteklenmiyor. Ses kalitesi dinamiktir fakat ses yüksekliği beni çok tatmin etmedi. Malzeme kalitesi güzel fakat kafada ağrı yapacak kadar ağır. Kılıfı çok güzel. Kızılötesi ışınlarla kulağa takılınca müziği çalmaya devam etmesi ve çıkarınca durdurması verimsiz. Göğsüme doğru boynuma takınca müzik çalmaya devam ediyor kulağıma takılmış gibi davranıyor. Durdurma ve başlatma konusunda çok lag oluyor. Deri pedleri çok terletiyor fakat kaliteli pedler. 2 parmak ile transparan mod ve ANC arasında geçiş yapmak çok iyi ve güzel çalışıyor. Uygulaması gayet güzel. Kendi ses profili ile kullanmayın. Uygulamada Anker Sound Signature olarak gelen ekolayzer çok kötü. Ben genelde Akustik ayarıyla kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı