Merhaba Anker kulaklık markasını Q10 ile kullanmaya başladım. Bass up sistemi hoşuma gidince model olarak Q30 almaya karar verip Q30 aldım. Yaklaşık 20+ aydır kullanıyorum. Ben verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Şu an kulaklık pedi sipariş verdim sadece kulaklık pedinde yırtılmalar ve hafif açılma başladı. Onu da 350TL gibi bir fiyata aldım. O geldiği zaman yedek piyasa sungerleriyle sesi nasıl veriyor denediğimde onu da paylaşırım ama ben çok memnunum. Q35 almama nedenim alacağım zaman da yine arasında fiyat farkı vardı açıkçası fiyat farkını vermeye gerek olmadığını düşündüm. Eğer bütçeniz varsa verilebilir. Ekstra fanteziye kaçmış olursunuz. LDAC teknolojisi( bu teknolojiyi YouTube, Spotify gibi platformlardan şarkı dinliyorsaniz alamama ihtimaliniz çok yüksek çünkü o kalitede yok, ayrıca telefonunuzun da destekliyor olması gerekiyor.)Ve otomatik kulağınızdan çıkardığınizda sensor algılayıp durdurma özelliği vs. var. Ama bütçenizi zorlamak istemezseniz Q30 çok ideal bir kulaklık. Bu yazdıklarım iki model için gecerli daha farklı marka ve modeller arasında pek bir karşılaştırma yapamam. Farklı bir öneri isterseniz bilginiz olsun. Ek olarak benim yaşadığım problemleri de size aktarayım yazın çok terletebiliyor özellikle havasız, sıcak alanlarda kulağın süngerleri çok ıslak oluyor. Ekstra koşu yapmayı düşünürseniz unutun derim benim kulağımda durmadı sizi bilemem. Biraz uzun ve karmaşık oldu yardımcı olabildiysem ne güzel. İyi sosyaller dilerim.
Eki Görüntüle 1967682