Anker Q35 vs Q30?

Baxia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, mevcut Anker Q10 kulaklığım hem yetersiz kaldığı hem de ufak sorunlar gösterdiği için kulaklık alacağım. Diğer markalar aşırı pahalı ve benim bütçem belli.
Araştırmış birisi Anker Q30 ile Q35 arasında hangisinin alınmaya değer olduğunu söyleyebilir mi?
Q35 biraz daha bass ağırlıklı ve yüksek bass beni rahatsız ediyor. Uygulamadan kısılabilir diye biliyorum. Malzeme kalitesinin de iyi olması gerek. Zira dikkatli kullanan biriyim ve en ufak bir şeyde deforme olmasını istemem.
Sizlerin tavsiyesi nedir? Q30 vs Q35?

Son düzenleyen: Moderatör:
Q35 kullanıyorum yurtdışında almıştım. WH-CH 500'den geçmiştim. Aktif gürültü engelleme bu fiyat bandında iyi çalışıyor. Bass'lar kuvvetli kendiniz uygulama üzerinden azaltabilirsiniz. Kutusu ile beraber geliyor ve ben kullanmadığımda ona koyuyorum. Yaklaşık beş aydır günde ortalama 1-2 saat kullanıyorum herhangi bir şekilde çizilme veya deforme durumu olmadı. Q30 hiç kullanmadım veya kulağıma takmadım.

Bass müziğin kendisini arka planda bırakacak kadar kuvvetli mi yani kulakta basınç oluşturup rahatsız ediyor mu ?
Birde malzeme kalitesi nasıl hocam. Kulak pedlerini taşıyan menteşeler falan dayanıklı mı? Ben günde 4-5 saati bulan kullanımlar yapacağım. Kullanırken masa başında olacağım spor ve yürüyüşte kullanmayacağım?
Sizce malzeme olarak da bana dayanır mı ?

Anker ürünleri harici ürünlere bakmanızı tavsiye ederim bahsedildiği kadar F/P değil.

Youtube'de izlediğim videolarda insanlar fazlasıyla esnetiyorlar aslında. Kendim hiç denemedim esnetmeyi. Kulaklık pedlerini ve sürücüyü taşıyan menteşe gerçekten sağlam hissettiriyor. Kafa ayarını yaptığımız kısım sürgü mekanizması biraz farklı olduğu için daha az rijit hissettiriyor. Kolay kolay kırılacağını sanmıyorum açıkçası, en azından bana hissettirdiği bu yönde.

Müzik kısmı içinse ''yabancı ve yerli hip-hop,rap parçaları ve türkçe rock dinliyorum'' basslar müziği geride bırakmıyor. Tabii ki ben profesyonel değilim ve çok bildiğim bir konuda değil. Normal bir kullanıcı edasında kullanıyorum.

Hem müzik hem oyun için uzun süre (günde 4 saati aşkın) kafamda tutabileceğim bir kulaklık. Malzeme kalitesi benim için önemli bir etken. Sesi iyi olan oyuncu kulakliklarına da kafam gidiyor açıkçası. Yani hem malzeme hemde ses olarak en optimum olanı hocam. Sizin tecrübe ettiğiniz yada önerdiğiniz var mı bu fiyata ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…