Anker Q45 alınır mı?

Gıcırdama olayına katılmıyorum. 1.5 yıldır kullanıyorum beyaz renk var bende. Pedleri soyulması dışında hiçbir sorun yaşamadım. Kulaklık gerçekten güzel performans veriyor. Özellikle bass odaklı ve yüksek seste şarkı dinleyen birisiyim beni tatmin ediyor.

Evet öneririm fiyatını hak eden bir kulaklık. Tek eksisi biraz ağır. Herkeste olmuyor ama bende bir süre baş ağrıtıyor diyebilirim.

Peki beğenmediğiniz bir yanı var mı?

7.500TL mü olmuş öh. Ben 2500TL'ye almıştım 1.5 sene önce. Şimdi baktım Trendyol'da 5700TL'ye bulunuyor. Bence 5.700TL'yi hak ediyor.

Pardon 5.700TL karıştırdım.

Peki beğenmediğiniz bir yanı var mı?
Dediğim gibi biraz ağır bir kulaklık. Eğer başınız size göre hassassa veya küçükse ben pek önermem. Büyük ve ağır bir kulaklık. Ama ilk aldığınızda kulaklığa bayılırsınız diyebilirim gerçeklikle bağlantınızı koparıyor. ANC'si mükemmel. Ben tavsiye ederim açıkçası. Normalde bir kulaklığa bu kadar para vermem ama arkadaşımda vardı Q45 dışardayken 'bir tak çok beğeneceksin' dedi ve taktım baya beğendim o an ve gidip bir kaç gün sonra aldım kulaklığı.

Günde en az 6 saat taktığımı da söylemem gerek. Cidden beğeniyorum 1.5 yıldır aktif her gün kullanıyorum. Sorun diyebileceğim biraz ağır, büyük olması ve 1.5 senede bende pedler soyuldu ama ben baya hor kullandım ondan da olmuş olabilir.

Dediğim gibi biraz ağır bir kulaklık. Eğer başınız size göre hassassa veya küçükse ben pek önermem. Büyük ve ağır bir kulaklık. Ama ilk aldığınızda kulaklığa bayılırsınız diyebilirim gerçeklikle bağlantınızı koparıyor. ANC'si mükemmel. Ben tavsiye ederim açıkçası. Normalde bir kulaklığa bu kadar para vermem ama arkadaşımda vardı Q45 dışardayken 'bir tak çok beğeneceksin' dedi ve taktım bayağı beğendim o an ve gidip birkaç gün sonra aldım kulaklığı.

Sağ ol yorum için koşu veya sporda hareket halinde kafadan düşüyor diye yorumlar gördüm sende oldu mu?

Sağ ol yorum için koşu veya sporda hareket halinde kafadan düşüyor diye yorumlar gördüm sende oldu mu?

Kafayı fazla sıkmadığı için düşme durumları olabilir koşu yaparken ama onun dışında problem olmaz diye düşünüyorum.

Özellikle gıcırdatmaya mı çalışıyorsun yoksa kafanda da mı gıcırdıyor?
Yok kafamda gıcırdıyordu harekrt ettikçe. Tık tık ses yapıyordu bir de. Çok hafif ama gıcık ediyor.

Kronikmi yoksa sorunlumu geldi.
Bilmem ki benimki öyleydi amazondan almıştım. 15 gün kullandım ve dayanamayıp iade ettim kabul ettiler.

Sen yazınca aklıma geldi kesinlikle koşarken falan takılmaz baya kolay kayıyor kafadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı