Anker Q45 vs Anker Space One

Hangisini aldınız acaba memnun musunuz bir de. @pinkward
Space One aldım, çok memnunum anc harika ve ses düzeyi de gayet yeterli. Diğer kulaklık hem daha ağır hem de f/p değildi. Space One kesinlikle öneririm. Bütçe sorunum yok diyorsan Q45 alabilirsin.

Space One aldım, çok memnunum ANC harika ve ses düzeyi de gayet yeterli. Diğer kulaklık hem daha ağır hem de F/P değildi. Space One kesinlikle öneririm. Bütçe sorunum yok diyorsan Q45 alabilirsin.

Mikrofon kalitesi falan nasıl hem dışarıda hem de bilgisayarda kullanmak istiyorum iş görür mü acaba o kadar hardcore oyun oynamıyorum arkadaşlar ile muhabbet ediyorum genelede Discord'dan.

Mikrofon kalitesi falan nasıl hem dışarıda hem de bilgisayarda kullanmak istiyorum iş görür mü acaba o kadar hardcore oyun oynamıyorum arkadaşlar ile muhabbet ediyorum genelede Discord'dan.
Yeterli. Fiyatlara baktığımda Q45 ile arasında 500 TL fark var baya artmış fiyatı.

Yeterli. Fiyatlara baktığımda Q45 ile arasında 500 TL fark var bayağı artmış fiyatı.

Hocam biraz daha araştıracağım ya ses gecikmesi falan oluyormuş biraz daha bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…