Anker Q45 vs Q35

İstediğiniz şey daha iyi bir izolasyon ve ANC ise Q45 alın. Fakat daha dinamik ve eğlenceli bir ses istiyorsanız, daha güçlü ve hacimli baslar tercih ediyorsanız Q35 alın.

Q45 alın ancak EQ yapın, gerekiyorsa bu konuya yazın size profesyonel sanatçıyla çalışıp yaptığın EQ ayarlarını atayım, kulaklığı Full potansiyelinde kullanın.

Hocam bana atar mısınız rica etsem Q45 aldım ekolayzer hakkında pek bir bilgim yok.

Q45 alın ancak EQ yapın, gerekiyorsa bu konuya yazın size profesyonel sanatçıyla çalışıp yaptığın EQ ayarlarını atayım, kulaklığı full potansiyelinde kullanın.

Hocam q45 kullanıcıyım rica etsem ayarları banada atarmısınız.

Q45 alın ancak EQ yapın, gerekiyorsa bu konuya yazın size profesyonel sanatçıyla çalışıp yaptığın EQ ayarlarını atayım, kulaklığı Full potansiyelinde kullanın.

Hocam ben de Q45 kullanıcısıyım. Mümkünse EQ ayarını bana da atabilir misiniz?

Q45 alın ancak EQ yapın, gerekiyorsa bu konuya yazın size profesyonel sanatçıyla çalışıp yaptığın EQ ayarlarını atayım, kulaklığı full potansiyelinde kullanın.
merhabaa ben de bugün q45 aldım ayarları atabilir misiniz rica etsem

@7sirac instagramim reis atar mısın eq ayarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…