Anker Q45 vs Sennheiser Accentum

511993

Hectopat
Selamlar. Amazon üzerinde Amazon Germany satıcısı ile Accentum'u 5124 TL'ye alabiliyorum. Q45 Amazon üzerinde 4900 TL, Hepsiburada üzerinde 3900 TL bandında. Normalde Accentum 8000 TL bandında satılıyor. Almanya'dan geldiği için 3000 TL bir fırsat oluyor.
Benim için rahat olması, kaba durmaması, aktif gürültü engelleyicisinin güzel çalışması ve yüksek bass odaklı ses vermesi gerekiyor. Birde dışarı ses vermezse gayet güzel olur.

Sennheiser marka olarak baktığımda çok sağlam ve kaliteli bir marka, kulaklık sektörünün en büyüklerinden. Anker ise daha çok alana yayılmış bir marka.

Sennheiser tarafında taşıma kutusu olmaması bir tık geri çekiyor beni, onu nasıl halledebilirim?
Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Amazon üzerinde Amazon Germany satıcısı ile Accentum'u 5124 TL'ye alabiliyorum. Q45 Amazon üzerinde 4900 TL, Hepsiburada üzerinde 3900 TL bandında. Normalde Accentum 8000 TL bandında satılıyor. Almanya'dan geldiği için 3000 TL bir fırsat oluyor.
Benim için rahat olması, kaba durmaması, aktif gürültü engelleyicisinin güzel çalışması ve yüksek bass odaklı ses vermesi gerekiyor. Bir de dışarı ses vermezse gayet güzel olur.

Sennheiser marka olarak baktığımda çok sağlam ve kaliteli bir marka, kulaklık sektörünün en büyüklerinden. Anker ise daha çok alana yayılmış bir marka.

Sennheiser tarafında taşıma kutusu olmaması bir tık geri çekiyor beni, onu nasıl halledebilirim?
Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Anker Q45 kullanıcısıyım. Yüksek bass odaklı değil dengeli bir kulaklıktır. EQ yaparsanız daha başarılı oluyor. Malzeme kalitesi rahatlığı 8/10 ses kalitesi 8/10 alır

Sennheiser Accentum'un karakteristiğini bilmemekle birlikte görünüşu daha başarılı, fiyat farkı verilebiliyorsa alınır

Anker Q45 kullanıcısıyım. Yüksek bass odaklı değil dengeli bir kulaklıktır. EQ yaparsanız daha başarılı oluyor. Malzeme kalitesi rahatlığı 8/10 ses kalitesi 8/10 alır

Sennheiser Accentum'un karakteristiğini bilmemekle birlikte görünüşu daha başarılı, fiyat farkı verilebiliyorsa alınır
Hocam Q45 büyüklük olarak nasıl ?
Dışarıda da kullanmak istiyorum bazen, kafamda çok kaba durmasını istemiyorum. Q45 gördüğüm kadarıyla bir tık büyük duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı