Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Ekim 2022 #11 Liberte Sergen dedi: T15 kullanmıştım sanırsam fakat kaybettim hocam, almışken 100-200 TL daha bütçeyi aşayım dedim. Bana problem gibi geldi hocam ya. R100 dışarıya ses veriyorsa almayabilirim hocam, X3s veya başka bir kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... R100'ü kardeşim kullanıyor, dışarıya ses verdiğini hatırlamıyorum. Son ses açınca bir miktar geliyor olabilir ancak o seviye de çok yüksek zaten.
Liberte Sergen dedi: T15 kullanmıştım sanırsam fakat kaybettim hocam, almışken 100-200 TL daha bütçeyi aşayım dedim. Bana problem gibi geldi hocam ya. R100 dışarıya ses veriyorsa almayabilirim hocam, X3s veya başka bir kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... R100'ü kardeşim kullanıyor, dışarıya ses verdiğini hatırlamıyorum. Son ses açınca bir miktar geliyor olabilir ancak o seviye de çok yüksek zaten.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2022 #12 Yunus Emre Gürbüz dedi: R100'ü kardeşim kullanıyor, dışarıya ses verdiğini hatırlamıyorum. Son ses açınca bir miktar geliyor olabilir ancak o seviye de çok yüksek zaten. Genişletmek için tıkla... Alıp deneyeceğim fakat ben düşük sesle kullanmıyorum genellikle. 2-3 gün bekleyeceğim bir indirim olursa diye.
Yunus Emre Gürbüz dedi: R100'ü kardeşim kullanıyor, dışarıya ses verdiğini hatırlamıyorum. Son ses açınca bir miktar geliyor olabilir ancak o seviye de çok yüksek zaten. Genişletmek için tıkla... Alıp deneyeceğim fakat ben düşük sesle kullanmıyorum genellikle. 2-3 gün bekleyeceğim bir indirim olursa diye.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.584 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #13 Liberte Sergen dedi: T15 kullanmıştım sanırsam fakat kaybettim hocam, almışken 100-200 TL daha bütçeyi aşayım dedim. Genişletmek için tıkla... T15'in tek sorunu bana kalırsa ses seviyesi çok yüksek olduğu için son seste dışa ses veriyor sporda kullanacaksanız farklı alternatiflere bakmak daha mantıklı olur.
Liberte Sergen dedi: T15 kullanmıştım sanırsam fakat kaybettim hocam, almışken 100-200 TL daha bütçeyi aşayım dedim. Genişletmek için tıkla... T15'in tek sorunu bana kalırsa ses seviyesi çok yüksek olduğu için son seste dışa ses veriyor sporda kullanacaksanız farklı alternatiflere bakmak daha mantıklı olur.