Anker R100 çok kötü dip ses

Furkan242

Hectopat
Daha once 3 yıl kadar omthing airfree kullandım. Anker'den kat kat daha ucuz olmasına rağmen daha temiz bir sesi vardı. Dip ses olduğunu bilerek aldım ama bu dip ses falan değil, bildiğin tisss, diye kulak tırmalayan bir ses var. Anker R100 de bu normal mi, yoksa benimki mi sorunlu?

Anker R100 tasarımı çok hoşuma gidiyor, tuşların mat ve fiziksel olması çok hoş. Bu tarzda kulaklık önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha once 3 yıl kadar omthing airfree kullandım. Anker'den kat kat daha ucuz olmasına rağmen daha temiz bir sesi vardı. Dip ses olduğunu bilerek aldım ama bu dip ses falan değil, bildiğin tisss, diye kulak tırmalayan bir ses var. Anker R100 de bu normal mi, yoksa benimki mi sorunlu?

Anker R100 tasarımı çok hoşuma gidiyor, tuşların mat ve fiziksel olması çok hoş. Bu tarzda kulaklık önerilerinize açığım.
Windows üzerinde mi kullanıyorsun kulaklığı? Eğer orada kullanıyorsan o sesin olması çok doğal. Telefonda olmaması gerekiyor eğer telefonda oluyorsa.

@ImDominatingU telefonda oluyor. Aac ile de denedim, berbat bir dip ses var. Tissss, diye kulak tirmaliyor.
İnternetten araştırın derim, kulaküstü sanmıştım da değilmiş. Genelde Anker markanın kronik sorunu bu arkadan gelen sestir. Kulaküstü olanlarda ben Windows üzerinde yaşarken telefonda yaşamamıştım. Kronik sorunsa yapacak bir şey yok, müşteri hizmetleriyle konuşun en azından Anker'in.

İade edeceğim galiba. Anker note pi2 mi ne vardı, o da böyle mi?

@cumali_032 sizin 2022 de aldınız sanırım. İade ettiniz mi? Ettiyseniz alternatif olarak ne aldınız?
Hayır hocam ilk başlarda dip ses hissetmemiştim. 2023'te almıştım galiba hatırlamıyorum. Garantiye gitti yenisi ile değiştirdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı