das kapital

Hectopat
Daha fazla  
Bugün öğle saatlerinde kargom geldi. Dip sesi olduğuna dair bazı yorumlar okumuştum. Bu yüzden herhangi bir değişim, iade işlemi için kutuyu düzgünce açtım. İlk izlenimlerim iyiydi. Basslar gayet iyi bass modu da işe yarıyormuş. Daha önceden çok ucuza Bluetooth kulaklıklar kullandığım olmuştu ve onlarda çok fazla ve rahatsız edici dip ses bulunurdu.

Şimdi bu kulaklıkta da dip ses olduğunu fark ettim. Tüpten çıkan gaz sesine fazla benziyor. Şarkı durduktan sonra 3 saniye devam ediyor ve çok kısık seste kullandığımız zaman kendini belli ediyor. Hiç dayanılmayacak kadar kötü değil. Hatta neredeyse pek rahatsız etmiyor. Farkına varmadığımda hissetmiyorum bile. Oyun oynarken gecikmeler çok kolay fark ediliyor. LoL oynarken çok rahatsız etmiyor, FPS oyunları için ucuz bir kablolu alırım o sorun değil.

Bunlar dışında kulaklık ile ilgili bir sorunum yok.

Asıl sorum kulaklıktaki bu dip ses miktarı normal mi? Yani bu fiyat bandındaki başka herhangi bir Bluetooth kulaklık alsam dip ses miktarı bunun gibi mi olur? Kulaklık incelemesini izlediğim videolarda, kulaklıkta rahatsız etmeyecek şekilde dip ses olduğunu söylüyorlardı. Benimkiside öyle. Bu kulaklığı kullanan ya da başka herhangi bir Bluetooth kulaklık kullanan varsa deneyimlerini söyleyebilirler mi? Bu çok az dip ses için iade edip aynı fiyat bandında başka bir ürüne yönelmeliyim? Bassları beni tatmin etti açıkçası. Bazen dip sesi anlamak için sesi tamamen kapatıyorum. Ek olarak klasik müzik -piyano- dinlerken dip sesi hissedebiliyorsunuz.

Dipnot: Akşam takıp denediğimde başta neredeyse hiç anlamadım ama sesi dikkat etmeye çalıştığımda belli ediyor kendisini. Belli bir süre kullandıktan sonra zaten bu duruma alışılacağını ve dikkat edilmeyeceğini düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…