NoXbRocks Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Anker R50i yi almak istiyorum ama herkes QCY T13 ANC diyor, benim için bass ve tizleri güzel olsun yeter. Hangisini almam daha mantıklı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Anker R50i yi almak istiyorum ama herkes QCY T13 ANC diyor, benim için bass ve tizleri güzel olsun yeter. Hangisini almam daha mantıklı olur?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 7 Kasım 2023 #2 NoXbRocks dedi: Anker R50i yi almak istiyorum ama herkes QCY T13 ANC diyor, benim için bass ve tizleri güzel olsun yeter. Hangisini almam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... R50i daha kaliteli ikisini de kullandım. Bütçe varsa Hakii Time Pro öneririm.
NoXbRocks dedi: Anker R50i yi almak istiyorum ama herkes QCY T13 ANC diyor, benim için bass ve tizleri güzel olsun yeter. Hangisini almam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... R50i daha kaliteli ikisini de kullandım. Bütçe varsa Hakii Time Pro öneririm.
mahirmadenci Kilopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 AliEgemen dedi: R50i daha kaliteli ikisini de kullandım. Bütçe varsa Hakii Time Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Selamlar, uzun zaman olmuş ama deneyiminiz nedeniyle soru sormak istedim. R50i ile Qcy 13T arasında 250 TL var. R50i için bu fark verilir mi?
AliEgemen dedi: R50i daha kaliteli ikisini de kullandım. Bütçe varsa Hakii Time Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Selamlar, uzun zaman olmuş ama deneyiminiz nedeniyle soru sormak istedim. R50i ile Qcy 13T arasında 250 TL var. R50i için bu fark verilir mi?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Haziran 2024 #4 mahirmadenci dedi: Selamlar, uzun zaman olmuş ama deneyiminiz nedeniyle soru sormak istedim. R50i ile Qcy 13T arasında 250 TL var. R50i için bu fark verilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence evet. Ama en mantıklı seçenek Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bence.
mahirmadenci dedi: Selamlar, uzun zaman olmuş ama deneyiminiz nedeniyle soru sormak istedim. R50i ile Qcy 13T arasında 250 TL var. R50i için bu fark verilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence evet. Ama en mantıklı seçenek Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bence.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.140 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 Samsung telefon kullanmıyorsan SSC Codec'i kullanamayacağından dolayı Buds FE alınmaz. Bütçe verirsen daha iyi bir model önerebilirim.
Samsung telefon kullanmıyorsan SSC Codec'i kullanamayacağından dolayı Buds FE alınmaz. Bütçe verirsen daha iyi bir model önerebilirim.