Anker R50i alınır mı?

Makaleler
4
Daha önce 3 farklı kablosuz kulaklık elimde kaldı.
Taotronic SoundLiberty 53 Pro, QCY T13 ANC ve Samsung Galaxy Buds FE.
Pek de dandik kulaklıklar olmadıkları için açıkçası fobim oluştu kablosuz kulaklıklara karşı çünkü düzgün kullanıyorum ürünümü ama kısa sürede bozuluyor.

Kablolu kullanıyordum artık ama kablosuz konforunu özledim. Çok da pahalıya kaçmadan halletmek istiyorum. Anker R50i alınır mı sizce?

Tekrardan Buds FE almayı da düşündüm ama bir kere bozuldu tekrar aynı kulaklığa para vermek de istemiyorum.

Buds FE kalite anlamında R50i'den iyidir, yani Buds FE'nin elinizde kalma olasılı daha az. Eğer artık bir şey olmayacağını düşünüyorsanız Buds FE de alabilirsiniz, sağlam kulaklıktır. R50i de sağlamdır.

Daha önce 3 farklı kablosuz kulaklık elimde kaldı.
Taotronic SoundLiberty 53 Pro, QCY T13 ANC ve Samsung Galaxy Buds FE.
Pek de dandik kulaklıklar olmadıkları için açıkçası fobim oluştu kablosuz kulaklıklara karşı çünkü düzgün kullanıyorum ürünümü ama kısa sürede bozuluyor.

Kablolu kullanıyordum artık ama kablosuz konforunu özledim. Çok da pahalıya kaçmadan halletmek istiyorum. Anker R50i alınır mı sizce?

Tekrardan Buds FE almayı da düşündüm ama bir kere bozuldu tekrar aynı kulaklığa para vermek de istemiyorum.
Çok iyi bir kulaklık almanızı öneririm.

Vallaha ben aldım NC falan yok. Deme süper bir şey. JBL tune Flex vardı, o ne ya? Koymasaydınız, ANC bu vallahi JBL'ye koyar geçer. Kulak üstü Q20i öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 aydır kullanıyorum sanırım. Pasif gürültü engellemesini, ses kalitesini ve kullanım kolaylığını epey beğendim. Satıldığı fiyata yine alır mıyım? Kesinlikle evet. Buds FE ya da konuda sayılan diğer kulaklıklardan birini alır mıyım? Açıkçası sanmıyorum çünkü R50i'nin çok bariz fiyat avantajı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı