Terreterra Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Merhaba, adreste bulunan hoparlör nasıl? Tavsiye ediyor musunuz? Amazon.com.tr Terreterra dedi: Merhaba, adreste bulunan hoparlör nasıl? Tavsiye ediyor musunuz? Amazon.com.tr Alınır arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Alınır arkadaşlar. Son düzenleme: 22 Temmuz 2024
Merhaba, adreste bulunan hoparlör nasıl? Tavsiye ediyor musunuz? Amazon.com.tr Terreterra dedi: Merhaba, adreste bulunan hoparlör nasıl? Tavsiye ediyor musunuz? Amazon.com.tr Alınır arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Alınır arkadaşlar.
Muhammed Enes Avcı Megapat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 memnunmusun bende almayı düşünüyorum genelde ev ofis kullanımı için. bass tiz durumu nasıl benim için önemli olan yüksek bas vs değil sesleri net iletmesi temiz vermesi.
memnunmusun bende almayı düşünüyorum genelde ev ofis kullanımı için. bass tiz durumu nasıl benim için önemli olan yüksek bas vs değil sesleri net iletmesi temiz vermesi.