Blastarsk Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 89 Çözümler 1 26 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Xiaomi MDZ-36-dB mi yoksa Anker Soundcore 2'yi mi önerirsiniz? AUX girişi ve Windows 11'le uyumlu olması önemli.
Merhaba, Xiaomi MDZ-36-dB mi yoksa Anker Soundcore 2'yi mi önerirsiniz? AUX girişi ve Windows 11'le uyumlu olması önemli.
B B1663R Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 Ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Siz hangisini tercih ettiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Blastarsk Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 89 Çözümler 1 3 Ekim 2024 #3 B1663R dedi: Ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Siz hangisini tercih ettiniz? Genişletmek için tıkla... Ankeri aldım, başta basslar zayıf geldi ama bir gün geçmeden alıştım. Ses kalitesi baya iyi ve hiç seste kopma vs. yaşamadım. Artı 0 Eksi
B1663R dedi: Ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Siz hangisini tercih ettiniz? Genişletmek için tıkla... Ankeri aldım, başta basslar zayıf geldi ama bir gün geçmeden alıştım. Ses kalitesi baya iyi ve hiç seste kopma vs. yaşamadım.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Ocak 2025 #4 Blastarsk dedi: Ankeri aldım, başta basslar zayıf geldi ama bir gün geçmeden alıştım. Ses kalitesi baya iyi ve hiç seste kopma vs. yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam AUX için sorun yaşadınız mı? Pyro mini modelini aldım AUX ile bağlamaya çalışıyorum ama bağlanmıyor. Artı 0 Eksi
Blastarsk dedi: Ankeri aldım, başta basslar zayıf geldi ama bir gün geçmeden alıştım. Ses kalitesi baya iyi ve hiç seste kopma vs. yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam AUX için sorun yaşadınız mı? Pyro mini modelini aldım AUX ile bağlamaya çalışıyorum ama bağlanmıyor.
KS KS Blastarsk Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 89 Çözümler 1 3 Ocak 2025 #5 yesososo dedi: Hocam AUX için sorun yaşadınız mı? Pyro mini modelini aldım AUX ile bağlamaya çalışıyorum ama bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam ediyorum, hala bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Hocam AUX için sorun yaşadınız mı? Pyro mini modelini aldım AUX ile bağlamaya çalışıyorum ama bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam ediyorum, hala bir sorun yaşamadım.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 4 Ocak 2025 #6 Blastarsk dedi: Kullanmaya devam ediyorum, hala bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... AUX'da kullandığınız metod nedir? Ucu vs. Artı 0 Eksi
Blastarsk dedi: Kullanmaya devam ediyorum, hala bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... AUX'da kullandığınız metod nedir? Ucu vs.
KS KS Blastarsk Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 89 Çözümler 1 5 Ocak 2025 #7 yesososo dedi: AUX'da kullandığınız metod nedir? Ucu vs. Genişletmek için tıkla... Hama 3.5mm - 3.5mm Stereo 1S 5M kullanıyorum. Artı 0 Eksi
yesososo dedi: AUX'da kullandığınız metod nedir? Ucu vs. Genişletmek için tıkla... Hama 3.5mm - 3.5mm Stereo 1S 5M kullanıyorum.