Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 1 Aralık 2024 #11 Keremsaido32 dedi: Soundcore P3 kullanıcısıyım ekolayzır ayarları kaydetmiyor bilginiz olsun Telefonum S21 FE Genişletmek için tıkla... Benim değiştirdiğim her telefonda kaydetti. Şu an 14 Pro Max ile Q35 kullanıyorum.
Keremsaido32 dedi: Soundcore P3 kullanıcısıyım ekolayzır ayarları kaydetmiyor bilginiz olsun Telefonum S21 FE Genişletmek için tıkla... Benim değiştirdiğim her telefonda kaydetti. Şu an 14 Pro Max ile Q35 kullanıyorum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #12 Keremsaido32 dedi: Soundcore P3 kullanıcısıyım ekolayzır ayarları kaydetmiyor bilginiz olsun Telefonum S21 FE Genişletmek için tıkla... Q10i ve Liberty 4nc kullanıyorum, benim ayarları hep tutuyor, OnePlus 9 kullanıyorum.
Keremsaido32 dedi: Soundcore P3 kullanıcısıyım ekolayzır ayarları kaydetmiyor bilginiz olsun Telefonum S21 FE Genişletmek için tıkla... Q10i ve Liberty 4nc kullanıyorum, benim ayarları hep tutuyor, OnePlus 9 kullanıyorum.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 923 Çözümler 4 1 Aralık 2024 #13 SEMIKAANCAKIR dedi: Kulak üstü şart mı? Toplu taşımada, dışarı da kullanımda kulak içi modeller daha rahat olur. Bende hem Q10i hem Liberty 4 nc modeli var, dışarıda kullanımda Liberty 4 nc modeli kat kat rahat oluyor. Genişletmek için tıkla... kulak içi sevmiyorum hocam tercih etmiyorum
SEMIKAANCAKIR dedi: Kulak üstü şart mı? Toplu taşımada, dışarı da kullanımda kulak içi modeller daha rahat olur. Bende hem Q10i hem Liberty 4 nc modeli var, dışarıda kullanımda Liberty 4 nc modeli kat kat rahat oluyor. Genişletmek için tıkla... kulak içi sevmiyorum hocam tercih etmiyorum