Anker Soundcore Liberty 4 NC alınır mı?

lewan13

Centipat
Daha fazla  
Başlıktaki kulaklık yakın zamanda indirime girer mi? Fiyatına değer mi? Yoksa daha uygun bir modele mi bakmalıyım? Müzik dinlemek için kullanacağım. Başka öneriniz varsa, önerilere de açığım.

Başlıktaki kulaklık yakın zamanda indirime girer mi? Fiyatına değer mi? Yoksa daha uygun bir modele mi bakmalıyım? Müzik dinlemek için kullanacağım. Başka öneriniz varsa, önerilere de açığım.

4 gün önce satışa koyduğum kulaklık. Tam da bununla alakalı konu açıyordum. Hocam ben alırken epey bir araştırma yapmıştım. 5 ay önce aldım, o zamanki piyasada bu fiyat segmentinin en iyi kulaklığının bu olduğuna karar vermiştim. bu tabii ki nesnel bir şey değil ben kendim öyle karar vermiştim. Ha günümüzde hala en iyisi midir? Bilemem. Kulaklık gerçekten çok iyi. Ses kalitesi güzel, gürültü engellemesi gerçekten çok iyi. Eğer aşırı sesli bir ortamda değilseniz çok iyi çalışıyor. Mikrofon kalitesi harika olmasa da iş görür. Sesli ortamda konuşuyorsanız karşı taraf sesinizin kalitesini bozuk duyabiliyor. Fakat yine de anlaşılıyor. Ama ben aldığıma çok pişmanım. Hatta hayatımdaki en büyük ürün pişmanlığı olabilir. Hangi boy silikonu kullanırsam kullanayım, en fazla 10 dakika sonra kulağımdan düşüyor. Sırf bu yüzden aylardır çok az kullanıyorum. Eğer bu modele karar verirseniz ve 2. el düşünürseniz size Letgo ilanımın linkini atabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı