Zearost Decapat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 18 12 Haziran 2021 #1 Kulaklıktan ses alabiliyorum fakat mikrofon çalışmıyor.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #2 Merhabalar. Ürünü hangi cihaza bağlıyorsunuz ve nasıl bağlıyorsunuz acaba?
Zearost Decapat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 18 12 Haziran 2021 #3 theRiokoyos dedi: Merhabalar. Ürünü hangi cihaza bağlıyorsunuz ve nasıl bağlıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bluetooth yoluyla laptopuma bağlıyorum.
theRiokoyos dedi: Merhabalar. Ürünü hangi cihaza bağlıyorsunuz ve nasıl bağlıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bluetooth yoluyla laptopuma bağlıyorum.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #4 Zearost dedi: Bluetooth yoluyla laptopuma bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon sistemde mi gözükmüyor yoksa Discord gibi uygulamalarda mı çalışmıyor?
Zearost dedi: Bluetooth yoluyla laptopuma bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon sistemde mi gözükmüyor yoksa Discord gibi uygulamalarda mı çalışmıyor?
Zearost Decapat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 18 12 Haziran 2021 #5 theRiokoyos dedi: Mikrofon sistemde mi gözükmüyor yoksa Discord gibi uygulamalarda mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Discord gibi uygulamalarda çalışmıyor.
theRiokoyos dedi: Mikrofon sistemde mi gözükmüyor yoksa Discord gibi uygulamalarda mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Discord gibi uygulamalarda çalışmıyor.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #6 Zearost dedi: Discord gibi uygulamalarda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mikrofonunuzu seçmeyi denediniz mi? Arkadaşımda da aynısı olmuştu ve özellikle ayarları yapmadan çalıştıramamıştı sistemde gözüken Anker Vortex Bluetooth kulaklığın mikrofonunu.
Zearost dedi: Discord gibi uygulamalarda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mikrofonunuzu seçmeyi denediniz mi? Arkadaşımda da aynısı olmuştu ve özellikle ayarları yapmadan çalıştıramamıştı sistemde gözüken Anker Vortex Bluetooth kulaklığın mikrofonunu.
Zearost Decapat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 18 12 Haziran 2021 #7 theRiokoyos dedi: Ayarlardan mikrofonunuzu seçmeyi denediniz mi? Arkadaşımda da aynısı olmuştu ve özellikle ayarları yapmadan çalıştıramamıştı sistemde gözüken Anker Vortex Bluetooth kulaklığın mikrofonunu. Genişletmek için tıkla... Denedim mikrafon sesi iletemiyor.
theRiokoyos dedi: Ayarlardan mikrofonunuzu seçmeyi denediniz mi? Arkadaşımda da aynısı olmuştu ve özellikle ayarları yapmadan çalıştıramamıştı sistemde gözüken Anker Vortex Bluetooth kulaklığın mikrofonunu. Genişletmek için tıkla... Denedim mikrafon sesi iletemiyor.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #8 Zearost dedi: Denedim mikrafon sesi iletemiyor. Genişletmek için tıkla... Telefon görüşmelerinde bir sıkıntı var mı? Yine çalışmıyorsa garantiye yollamanızı öneririm.
Zearost dedi: Denedim mikrafon sesi iletemiyor. Genişletmek için tıkla... Telefon görüşmelerinde bir sıkıntı var mı? Yine çalışmıyorsa garantiye yollamanızı öneririm.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 12 Haziran 2021 #9 Bende sorun yok.
Zearost Decapat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 18 12 Haziran 2021 #10 theRiokoyos dedi: Telefon görüşmelerinde bir sıkıntı var mı? Yine çalışmıyorsa garantiye yollamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Telefonda ses iletebiliyor, fakat benim laptopumda ses iletmiyor.
theRiokoyos dedi: Telefon görüşmelerinde bir sıkıntı var mı? Yine çalışmıyorsa garantiye yollamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Telefonda ses iletebiliyor, fakat benim laptopumda ses iletmiyor.