Elektronik Anker Soundcore Life Q30 1799TL

Pedlerin çabuk yıprandığı ile ilgili çok fazla yorum var.Kullanıcı kaynaklı mı yoksa ürünün kalitesiz olmasından mı kaynaklanıyor?

Pedlerin çabuk yıprandığı ile ilgili çok fazla yorum var. Kullanıcı kaynaklı mı yoksa ürünün kalitesiz olmasından mı kaynaklanıyor?

Suni deri. Ter vb. etkenlerden yıpranma oluyordur. Kumaş ped kullanan ürüne rastlamadım.

Amazon maalesef yardımcı olmuyor o konuda. Servis ise kullanıcı hatası deyip geçiştiriyor. Kulaklığı ne kadar temiz kullanmaya çalışsam da 6 aydan sonra çatlamayı becerdi kulaklık. Diğer tarafta da 3 yıllık Life Neo 2 var sapasağlam durumda.

İadesinde vs. yardımcı oluyorlarmış sanırım. Şikayetvar sitesi üzerinde okumuştum.

Başka bir konuda Anker'in garanti kapsamındaysa ücretsiz ped değişimi yaptığını okumuştum. Siz ürünü gönderdiniz mi?

İadesinde vs. yardımcı oluyorlarmış sanırım. Şikayetvar sitesi üzerinde okumuştum.

Servis raporu istiyorlar sanırım iade için. Servis de kullanıcı hatası cart curt diyor bitmez döngü. Oraya gidip konuşmanız falan gerekiyor herhalde iade almaları için.

Servis raporu istiyorlar sanırım iade için. Servis de kullanıcı hatası cart curt diyor bitmez döngü. Oraya gidip konuşmanız falan gerekiyor herhalde iade almaları için.
Konu hakkında çok mağduriyet yaşayan insan var. Garanti süreci ile ilgilenen firma için kesinlikle inceleme sağlatılması gerekiyor. Konu hakkında toplu şekilde şikayette bulunulması gerek.

Ürünü Amazon üzerinden yeni satın aldım ama içime kurt düştü. Gelince elektrik bandı ile sarıcam kırılan kısımlarını.

Zaten siyah olduğu için belli olmuyor pek de el gidince rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…