Anker Soundcore Life Q30 ve SteelSeries Arctis Nova 1 alınır mı?

MehmetMustafa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba birisi bilgisayar için (Arctis Nova 1) birisi telefon için (Q30) bu ikisi alınır mı? Arada sırada FPS oyunları girerim CS vs telefonla da gezdiğimden 1 tanede telefona almak istedim. Sizce bunlar nasıl, maksimum 4K bütçem var.

Son düzenleme:
Arctis'i bilmiyorum ama Anker Q30 gerçekten iyi kulaklık. Ses kalitesi iyi, gürültü engellemesi çok iyi, yoğun kullanımda şarjı 2-3 gün gidiyor, fiziksel olarak da sağlam kulaklık. Bana göre sadece 2 eksisi bulunuyor; suya karşı dayanıksız olması ve mikrofonunun boğuk olması.

Q30 kullanıyorum gayet iyi öneririm. Şarj süresi 60 saat normal veya 40 saat gürültü engelleme açık gidiyor. Bassları ve sesleri de ayrıca mükemmel.

Nova 1'de cızırtı sorunu var. Tüm cihazlarda yok fakat denediğim tüm novalarda var aynı sorun. Sürekli dipses kıvamında bir ses geliyor ama dipses değil. Ayrıca oyun oynarken konuşuyorsan o cızırtı karşı tarafa da gidiyor.

Q30 kullanmadım fakat yaklaşık 1 yıldır q10 kullanıyorum. Daha çok telefonda video, müzik için kullandım ama arada rekabetçi oyunlarda ses kasmak için de kullandım. Gerçekten çok güzel kulaklık. Q30'un da kötü olacağını sanmıyorum o yüzden.

Ne alayım hocam peki Q30 yanına.

Bütçe birazcık artabilirse bu baya iyi kulaklıktır. Hem müzik kalitesi iyi hem de oyun/ses kasma gibi konularda baya iyi. Müzik kalitesi bendeki Soundcore Q10 ile neredeyse aynı. Ses kasma konusunda aynı markanın Cloud 2 modelinden biraz aşağıda kalır ama ses kalitesinde ve mikrofon kalitesinde çok daha iyi ona göre.

Ne alayım hocam peki Q30 yanına.
Açıkçası ben öyle çok ciddili oyun oynamıyorum o yüzden pek tecrübem yok farklı modellerde. Hem oyunlarda hem telefonda Q10 kullanıyorum. Ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Cs, valo tarzı oyunlar da oynuyorum bu arada.

Yukarı çıkması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…