Elektronik Anker Soundcore Motion+ 2.698TL

Arkadaşlar özet olarak Motion+ için şunları söylemek lazım:
Mid ses karakteri muazzam bir hoparlör. Stüdyo kalitesi desek yanlış olmaz. Mid sesleri bu kadar temiz veren küçük hoparlör ve bu fiyatta hoparlör görmek imkansız. Basslarına gelirsek, yüksek basslarda özellikle 100 150 Hz arasında vurgusu olan bir hoparlör. 60 Hz'den aşağısını üretemeyen bir cihaz yani bu tip hoparlörlerde EDM, amapiano, trap gibi şarkılardan zevk almayı beklemeyin. Amacı da bu değil zaten. Bass için de duvar köşelerine falan koymanız lazım akustik için ama birkaç metre sonra hissiyatı gene kayboluyor. Tizlerine gelirsek mid karakteri gibi tam uyumlu bir sesi yok. EQ ayarı şart ve fotoğraftan da görebileceğiniz üzere 2-3K, 4-6k civarlarında pik var ama çoğu zaman fark etmezsiniz bile. Yani özet olarak temiz bir sesi var. Kullanımı tamamen mesela sevgilinizle bir parkta oturuyorsunuz, %40 seste bir Slow şarkı vs. açıp dinliyorsunuz. İşte bunu çok iyi başarır ama bir ortamda son ses müzik açacaksın (Son ses asla önermiyorum açmayın) bunda çok tatmin etmeyebilir sizi ama bazen beni bu durumda bile kurtarmış bir hoparlör. Ekstradan şunları söyleyebiliriz:
Izgarası renk atıyor.
Ayakları zarar görebiliyor
1 Kg ağırlığı var
Çok düşürdüm ve banyoda çok kullandım zarar görmedi
Son seste bozulması çok sürücüler zarar bile görebilir (En azından son ses yapacaksanız bassları EQ'dan kısın)

Evet ızgara soyuluyor. Siyah asetat(permanent pen olanlar) kalemi ile boyayınca belli olmuyor, boyayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…