knapows Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #11 O zaman havith benim için daha mantıklı oluyor.
qveraa Centipat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 1.224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #12 knapows dedi: O zaman havith benim için daha mantıklı oluyor. Genişletmek için tıkla... yani binevi evet çok hafif rahat ama dediğim gibi çok kaliteli sesi yok ve rampage'in bütün kulaklıklarının mikrofonlarında sıkıntı yaşadım ben havit'de alt markası galiba yanlış olmasın ondada bir süre sonra o tip sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
knapows dedi: O zaman havith benim için daha mantıklı oluyor. Genişletmek için tıkla... yani binevi evet çok hafif rahat ama dediğim gibi çok kaliteli sesi yok ve rampage'in bütün kulaklıklarının mikrofonlarında sıkıntı yaşadım ben havit'de alt markası galiba yanlış olmasın ondada bir süre sonra o tip sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
knapows Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #13 Teşekkür ederim hepinize.