Anker Soundcore Q21i uygulaması nasıl açılır?

Me30E

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, ben Anker Soundcore Q21i aldım, ve bilgisayarıma ilk bağladığımda bir uygulama açılmıştı. Buradan müzik modu oyun modu falan diye ayarlayabiliyordum ama şimdi bağladığımda açılmıyor nedense. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Uygulaması yok bildiğim kadarıyla. Tahminimce bilgisayarının ses kartı markasının uygulaması açılmıştır.

Telefonda var da bilgisayarda olduğunu ilk defa sizden duyuyorum hocam. Şu an bilgisayarı kullanamıyorum müsait bir zamanda bakacağım bende kullanıyorum kulaklığı.

Telefonda var da bilgisayarda olduğunu ilk defa sizden duyuyorum hocam. Şu an bilgisayarı kullanamıyorum müsait bir zamanda bakacağım bende kullanıyorum kulaklığı.

Tamamdır kral.

Uygulaması yok bildiğim kadarıyla. Tahminimce bilgisayarının ses kartı markasının uygulaması açılmıştır.

Bu Anker'in logosu vardı acılan uygulamada ama beyaz bir harfle yazılmıstı mavi bir arka plan gibi bir şey vardı logosunda. Eğer bilgisayar uygulamamsa nasıl açabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…