Anker Soundcore Q30 alınır mı?

353380

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba forum başlıktaki kulaklığı 2 hafta sonra almayı planlıyorum, sizce alınır mı? O fiyatlarda daha iyi muadilleri var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben alana kadar Q30 çok zam yemese bari şuan Amazonda 1900 2 hafta sonraya kadar 2 bini geçmemesi tek isteğim :D
Q30 her yerde o fiyatta. Q35 için son satıcı artık. Hepsiburada'da bittikten sonra 2900'e çıkar Q35. Q30'un daha zamanı var ama o da 2000-2200 bandında bir şeyler olur.

Q30'u 1 sene önce 680'e almıştım. 🙁

Ben bir kaç ay önce 1700'e almıştım. O ara baya araştırmıştım. Benim için en önemli şey aktif gürültü engelleme özelliğiydi. Ses, ve şarjı oldukça iyi. Parasının hakkını veriyor. Almaya değer bence.

Ben bir kaç ay önce 1700'e almıştım. O ara baya araştırmıştım. Benim için en önemli şey aktif gürültü engelleme özelliğiydi. Ses, ve şarjı oldukça iyi. Parasının hakkını veriyor. Almaya değer bence.
Bisiklet sürerken kullandınız mı hiç atlayıp zıplamada düştü mü kulağınızdan veya boynunuzdan?

Bisiklet sürerken kullandınız mı hiç atlayıp zıplamada düştü mü kulağınızdan veya boynunuzdan?
Hocam spor yaparken hic kullanmadim acikcasi, pedleri pek hava alan cincten degil hemen terletmeye basliyor hareekt edince. Atlayip ziplama durumunda sikinti cikaracagini zannetmiyorum, ben oldkca genis kullaniyorum ve kulagimdan kayma gibi bir durumu yasamadim hic ama dedigim gibi kulaklarinizin etrafini ve kafanizin ustunde degdigi yerleri terletmesi rahatsiz edici olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı