Teşekkür ederim hocam bakalım 2 hafta sonra alacağım attığınızın da fiyatına bakıp değerlendirme yapacağım çok teşekkürler.Kulak üstü kısmında daha iyi bir muadil artık yok. Bu fiyatta rakipsiz kalmış.
Biraz çıkarsanız Q35 var. O daha mantıklı.
https://www.hepsiburada.com/anker-s...3027-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00000FJQ48
Q35 o zamana kadar zam yiyebilir çünkü 1 yer hariç her yerde 2900 olmuş.Teşekkür ederim hocam bakalım 2 hafta sonra alacağım attığınızın da fiyatına bakıp değerlendirme yapacağım çok teşekkürler.
Hocam ben alana kadar Q30 çok zam yemese bari şuan Amazonda 1900 2 hafta sonraya kadar 2 bini geçmemesi tek isteğimQ35 o zamana kadar zam yiyebilir çünkü 1 yer hariç her yerde 2900 olmuş.
Q30 her yerde o fiyatta. Q35 için son satıcı artık. Hepsiburada'da bittikten sonra 2900'e çıkar Q35. Q30'un daha zamanı var ama o da 2000-2200 bandında bir şeyler olur.Hocam ben alana kadar Q30 çok zam yemese bari şuan Amazonda 1900 2 hafta sonraya kadar 2 bini geçmemesi tek isteğim![]()
Cidden şaka gibi fiyatlar insan gördükçe deliresi geliyor her neyse hocam önümüzdeki haftalarda bakalım duruma göre, bu arada çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Q30'u 1 sene önce 680'e almıştım
Bisiklet sürerken kullandınız mı hiç atlayıp zıplamada düştü mü kulağınızdan veya boynunuzdan?Ben bir kaç ay önce 1700'e almıştım. O ara baya araştırmıştım. Benim için en önemli şey aktif gürültü engelleme özelliğiydi. Ses, ve şarjı oldukça iyi. Parasının hakkını veriyor. Almaya değer bence.
Hocam spor yaparken hic kullanmadim acikcasi, pedleri pek hava alan cincten degil hemen terletmeye basliyor hareekt edince. Atlayip ziplama durumunda sikinti cikaracagini zannetmiyorum, ben oldkca genis kullaniyorum ve kulagimdan kayma gibi bir durumu yasamadim hic ama dedigim gibi kulaklarinizin etrafini ve kafanizin ustunde degdigi yerleri terletmesi rahatsiz edici olabilir.Bisiklet sürerken kullandınız mı hiç atlayıp zıplamada düştü mü kulağınızdan veya boynunuzdan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.