Elektronik Anker Soundcore Q35 1899TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumdayım:) pc güncelleştirmeyi düşündüğüm için rafa kaldırdık.. q10dan devam.
Alacaklar için, o fiyat segmentide daha iyisi YOK. Bu kadar net yani.

Bende Q30 var almayı düşünenler için birkaç artı ve eksilerini yazacağım. Ürünü 1 yıldır kullanıyorum.
Artıları +
Ses kalitesi çok iyi.
Kafayı sıkmıyor gerçekten rahat.
Uygulamasından ekolayzer ayarı yapılabiliyor.
Şarjı çok iyi gidiyor.

Eksileri -
Resimde işaretlediğim yer bende kırıldı gövdesi bana gerçekten güven vermedi elinizle esnetmeye çalıştığınızda bile ses çıkıyor.
Pedleri deri olduğu için yazın çok terletiyor.
Deri pedler normalde çıkmıyor ama bende biraz çıktı zorla geri yerine soktum ne kadar dayanır bilemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-07-19 003936.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-19 003936.png
    121,7 KB · Görüntüleme: 52
Bende Q30 var almayı düşünenler için birkaç artı ve eksilerini yazacağım. Ürünü 1 yıldır kullanıyorum.
Artıları +
Ses kalitesi çok iyi.
Kafayı sıkmıyor gerçekten rahat.
Uygulamasından ekolayzer ayarı yapılabiliyor.
Şarjı çok iyi gidiyor.

Eksileri -
Resimde işaretlediğim yer bende kırıldı gövdesi bana gerçekten güven vermedi elinizle esnetmeye çalıştığınızda bile ses çıkıyor.
Pedleri deri olduğu için yazın çok terletiyor.
Deri pedler normalde çıkmıyor ama bende biraz çıktı zorla geri yerine soktum ne kadar dayanır bilemiyorum.
Arkadaşım da kullanıyor ve kırıldığını ve pedlerin patladığını söyledi antalya sıcağında. Kendisi değiştirmiş pedleri fakat kırık yer evde kullandığı için sorun çıkarmamış. Q35 de bunu düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.

Arkadaşım da kullanıyor ve kırıldığını ve pedlerin patladığını söyledi Antalya sıcağında. Kendisi değiştirmiş pedleri fakat kırık yer evde kullandığı için sorun çıkarmamış. Q35 de bunu düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.

Ben de ayınsını yaşadım demek ki kronik bir sorunmuş umarım düzeltmişlerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı