Anker Soundcore Q45 vs Q30

• Konuyu başlatan Can0p
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.996

Can0p

Hectopat
Bu iki kulaklıktan birini alacağım ama Q45 6000TL, Q30 2500TL. Özelliklerine baktığım zaman pek bir fark göremedim. Q45 modelinin şarjı 10 saat daha fazla gidiyor ve gürültü engelleme seviyesi %98 Q30 modelinin gürültü engellemesi %95, sizce hangi modeli almalıyım? Ve Q30 için %50 ses seviyesinden sonra dışarıya çok ses veriyor diyorlar, doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki kulaklıktan birini alacağım ama Q45 6000TL, Q30 2500TL. Özelliklerine baktığım zaman pek bir fark göremedim. Q45 modelinin şarjı 10 saat daha fazla gidiyor ve gürültü engelleme seviyesi %98 Q30 modelinin gürültü engellemesi %95, sizce hangi modeli almalıyım? Ve Q30 için %50 ses seviyesinden sonra dışarıya çok ses veriyor diyorlar, doğru mu?

Anker markası acayip üst düzey bir marka falan değil ürünleri orta kalite gibi denilebilir 6000 TL verilmez Q45e. Arkadaşımda Q30 var fiyatına göre alınabilir gayet iyi Q30.ve dediğiniz gibi Q30 dışarıya ses veriyor ama bu kaçınılmaz bir şey çoğu kulaklık dışarıya ses veriyor o fiyat bandında.
Daha üst düzey bir şey bakıyorsanız Q45 yerine Sennheiser markasının ürünlerine bakılabilir Sennheiser kulaklıkta üst düzey bir markadır.

Anker markası acayip üst düzey bir marka falan değil ürünleri orta kalite gibi denilebilir 6000 TL verilmez Q45e. Arkadaşımda Q30 var fiyatına göre alınabilir gayet iyi Q30.ve dediğiniz gibi Q30 dışarıya ses veriyor ama bu kaçınılmaz bir şey çoğu kulaklık dışarıya ses veriyor o fiyat bandında.
Daha üst düzey bir şey bakıyorsanız Q45 yerine Sennheiser markasının ürünlerine bakılabilir Sennheiser kulaklıkta üst düzey bir markadır.
Ben de anker Q30 alması taraftarıyım ama Q45in fiyatına (6000 değil bu arada 4000 civarı falan) çıkabilcekse de Q45 almakta sıkıntı yok hatta alabilceği en iyi kulaklık Q45 , sennheiserin 4000 lira fiyatına anca 450 bt kulaklığını alırsın, 4 yıllık kulaklık. Adamlar zaten youtube da bu Q45 i sony xm5 ile, sennheiser momentum 4 ile yani 10000tl+ üzeri kulaklıklarla karşılaştırıyor. Q45 in tek kötü tarafı kaba durması.

Ben de Anker Q30 alması taraftarıyım ama Q45'in fiyatına (6000 değil bu arada 4000 civarı falan) çıkabilecekse de Q45 almakta sıkıntı yok hatta alabileceği en iyi kulaklık Q45, Sennheiser'in 4000 lira fiyatına anca 450 BT kulaklığını alırsın, 4 yıllık kulaklık. Adamlar zaten YouTube'da bu Q45'i Sony XM5 ile, Sennheiser momentum 4 ile yani 10000TL+ üzeri kulaklıklarla karşılaştırıyor. Q45'in tek kötü tarafı kaba durması.

Q30 F/P olarak gayet iyi bir kulaklık ama bana Q45 bir tık pahalı geliyor. Açıkçası üstüne 1 k daha koyup momentum true Wireless 3 almak çok daha mantıklı. Yani XM5 le karşılaştırılıyor ama bence yanından bile geçemez marka kalitesini direkt hissettiriyor. illa kulak üstü istiyorsa ikinci el xm5 almak daha iyi olur. anker ürünler fp ürünler ama üst düzey kaliteli ürünler değiller 6 ı farklı anker kulaklık deneyimledim şahsen hepside ortalama üstü ürünlerdi ama çokda üst düzey değildi.
Ayrıca hem q45 hem q30 çok terletiyor normalde çok terlemeyen birisiyim bende bile acayip bir ter yapmıştı çok terleyen biriyseniz can sıkıcı olabilir.Son birşrg daha söyliyim ben q30un son ses seviyesine biraz düşük buldum şuan aktif olarak samsung buds 2 kullanıyorum aşağı yıkarı aynı ses seviyesine sahip

Q45 fiyatını hak etmiyor. Burada talep çoğaldı diye daha pahalıya satılıyor. Aynı zamanda Q30 ile arasında fiyat farkına denk farklılıklar yok. Belki gözle görülemeyen bir ANC farkı...

Ayrıca Q45, XM5 veya Sennheiser'ın momentum düzeyindeki kulaklıklar ile ses doğruluğu ve stabilite açısından karşılaştırılmıyor. Sony'nin kulaklıkları da fiyatını hak etmiyor orası ayrı fakat yine de rekabet söz konusu değil, parası yeten çinliden almasın. Belki XB910N ile karşılaştırılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı