Anker Soundcore R100 vs TaoTronics Liberty 53 PRO

Anker SoundCore R100 ve TaoTronics SoundLiberty 53 PRO adlı iki kulaklık arasından hangisi daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    15

das kapital

Hectopat
Daha fazla  
Genelde basslı müzikler daha hoşuma gider. Telefon görüşmesi çok yapmam. Yapsamda kulaklığa çok ihtiyaç duymam. Benim için asıl önemi şeyler ses kalitesi, oynatma süresi, uzun ömürlülük, gecikmenin az olması. Genelde müzik dinlerken, video izlerken ve spor yaparken kullanmayı düşünüyorum. Bluetooth kulaklıkların FPS oyunlarında iyi olmadığını biliyorum. Ben genelde LoL oynarken kullanmayı düşünüyorum. Gecikme LoL çok sıkıntı yaratır mı? CS:GO tarzı FPS oyunları için bir tane kablolu alırım ama o sonranın işi.

Öncelikler bugün kulaklık alacağım maksimum 500TL civarı bütçem var. Bir araştırmadan sonra karşıma bu iki kulaklık kaldı. Normalde Anker alacaktım ama TaoTronics'in mikrofonu, Anker'e kıyasla daha iyi geldi. Bass olarak Anker daha öndeyken, tiz ve ses derinliği (şarkıdaki ince detaylar) daha önde deniliyor.

Puan olarak özetlemem gerekirse Anker bass ta 3 puan önde, ergonomi olarak 2 puan önde. TaoTronics mikrofonda 2 puan önde, tizde 1 puan önde, ses derinliğinde 1 puan önde. Bu puanamayı izlediğim videolar ve okuduğum yorumlardan esinlenerek yaptım.

Yine de Anker alacakken bir yorumda dip ses yaptığını gördüm ve bir kulaklıktan diğer kulaklığa göre daha fazla dip ses yapma olayı varmış. Biraz araştırınca bu olay daha iyi anladım ama bazıları da dip sesin neredeyse hiç rahatsız etmediğini söylemişler. Bu yüzden kararsızlığa düştüm ve kulaklığı dün almam gerekiyorken bugüne kaldı. Normalde TaoTronics Hepsiburada'da dün 446TL'di ama artmış fiyatı fakat Trendyol'da bir satıcını orijinalini 398TL sattığını söylüyor. Ürün linki bu: Taotronics Soundliberty 53 Pro Kulaklık Bluetooth Dokunmatik Siyah Fiyatı - Trendyol sizce güvenilir mi? Eğer güvenilirse 500TL'ye Anker almak yerine 400TL'ye TaoTronics almak daha mantıklı geldi.

İkisini de kullanmış, ya da sadece birini kullanmış, ya da kullanmayan ama kulaklık hakkında bilgisi olan kişilere ihtiyacım var. Sizin tercihiniz ne olurdu ne önerirsiniz? Not: Anker'in sürücüsü 10mm TaoTronics'te ise 6mm. Bu yüzden bana Anker biraz daha önde gibi geliyor.

Şimdiden teşekkürler.

Diğerini bilmiyorum ama r100'e sahibim ve önerebilirim. Bass önemsediğinizi söylemişsiniz, bass boost modu var ve sesleri dengeli verdiğini söyleyebilirim.

Diğerini bilmiyorum ama r100'e sahibim ve önerebilirim. Bass önemsediğinizi söylemişsiniz, bass boost modu var ve sesleri dengeli verdiğini söyleyebilirim.
Dip ses denen olay var mı? Varsa çok rahatsız ediyor mu? Bir de dediğim gibi FPS olamayan oyunlarda kullansam gecikme çok sıkıntı yaratıyor mu? Siyah olanın fazla çizildiğini söylüyor bu konuda bir tecrüben var mı?

Sanki çok az bir dip ses vardı diye hatırlıyorum.

Sanki çok az bir dip ses vardı diye hatırlıyorum.
Yine biraz araştırdım ve yüksek ihtimalle anker r100 soundcore alacağım, dip ses sorunu bazılarında yokmuş, eğer varsa ve rahatsız etmezse kullanırım ama rahatsız ederse iade yada değişim yaparım. onun sonucundada 53 proya dönebilirm. Gecimsei 309ms miş bazı bluetooth kulaklıklar 100-200 civarında gecikmesi olan f/p ürünler var ama onlarında oynatma süresi az. Yinede onlara bi göz atıp 1-2 saat alacağım. Teşekkürler.
R100'lerde dip ses problemi oldukça yaygın.
Yine biraz araştırdım ve yüksek ihtimalle anker r100 soundcore alacağım, dip ses sorunu bazılarında yokmuş, eğer varsa ve rahatsız etmezse kullanırım ama rahatsız ederse iade yada değişim yaparım. onun sonucundada 53 proya dönebilirm. Gecimsei 309ms miş bazı bluetooth kulaklıklar 100-200 civarında gecikmesi olan f/p ürünler var ama onlarında oynatma süresi az. Yinede onlara bi göz atıp 1-2 saat alacağım. Teşekkürler.

Hocam dip sesi sizin için kontrol edip gelicem.

Hocam şimdi denedim, elimdekinde dip ses yok.
Kulaklık bugün geldi. Dip ses var ama çok az yani rahatsız etmeyen seviyede. Sesi bir anda kapattığımda farkedyorum, ses çok kısık olduğunda farkediyorum ve klasik müzik -piyano- dinlerken farkediyorum. Sizde dip ses hiç mi yok. Yoksa farkına varamayacağının kadar az mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…