Anker Soundcore R50i alınır mı?

Neprosya

Hectopat
Merhaba, Anker R50i kulaklığı almayı düşünüyorum. Bu model hakkında deneyimi olan var mı? Özellikle rahatsız edici derecede dip ses, cızırtı veya başka ses sorunları oluyor mu merak ediyorum. Bir de 1-2 yılın ardından seste tek taraflı azalma olduğuna dair birkaç yorum okudum. Alınır mı? Ayrıca bu fiyat bandında alternatif olarak önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mı? QCY HT07, Soundpeats T3 Pro alternatif olarak gördüğüm markalardan tavsiye eder misiniz?

Hocam 4-5 aydır kullanıyorum dip ses cızırtı vesaire yok ama spor yapıyorsanız çok kolay kulaktan düşüyor sürekli düzeltmem gerekiyor onun dışında bu fiyat bandında öyle aman aman fark olan başka kulaklık yok.

Arkadaşıma hediye olarak aldım, 1-2 hafta oldu. Seslerinden gayet memnun ama ben mikrofon kalitesini pek beğenmedim. Mikrofona önem veriyorsanız, aklınızda bulunsun.

Hocam 4-5 aydır kullanıyorum dip ses cızırtı vesaire yok ama spor yapıyorsanız çok kolay kulaktan düşüyor sürekli düzeltmem gerekiyor onun dışında bu fiyat bandında öyle aman aman fark olan başka kulaklık yok.

Spor yapıyorum ama nadiren sporda kulaklık kullanıyorum benim için sorun olmaz.

Arkadaşıma hediye olarak aldım, 1-2 hafta oldu. Seslerinden gayet memnun ama ben mikrofon kalitesini pek beğenmedim. Mikrofona önem veriyorsanız, aklınızda bulunsun.

Anladım hocam mikrofon çok önemli değil benim için sık telefon görüşmesi yapmıyorum teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı