Anker Soundcore R50i VS A25i

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
İkisi arasından hangisi seçilir arkadaşlar? 1.000 TL'ye 400 TL indirim var ve A25L 1.100'e düşüyor böylelikle. Epey'den karşılaştırdım R50i daha iyi gösteriyor ama A25L daha pahalı. Yardım eder misiniz? Farka değmezse R50i alır geçerim.

Son düzenleme:
İkisi arasından hangisi seçilir arkadaşlar? 1.000 TL'ye 600 TL indirim var ve A25l 1.100'e düşüyor böylelikle. Epey'den karşılaştırdım R50i daha iyi gösteriyor ama A25l daha pahalı. Yardım eder misiniz? Farka değmezse R50i alır geçerim.

Bende R50i var dip sesi çok fazla sadece müzik dinlerken anlamıyorsun. Biraz araştırdım bu fiyat skalasında hepsinde varmış.

Bende R50i var dip sesi çok fazla sadece müzik dinlerken anlamıyorsun. Biraz araştırdım bu fiyat skalasında hepsinde varmış.

Bu dip ses frekansınıda her kulak duyamıyormuş benim kulaklar biraz iyi belki sen duymazsın senin için sorun olmaz.

İkisi arasından hangisi seçilir arkadaşlar? 1.000 TL'ye 600 TL indirim var ve A25L 1.100'e düşüyor böylelikle. Epey'den karşılaştırdım R50i daha iyi gösteriyor ama A25L daha pahalı. Yardım eder misiniz? Farka değmezse R50i alır geçerim.
R50i al şuan kulağımda şarkı dinliyorum. Sevgilime almıştık ben de beğendım 5 ay sonra kendıme de aldım. Sadece çok sesli ortamlarda bazen sesin karsı tarafa gıtmeyebılıyor ama karşılaştırdığın kulaklığın yarı fiyatında. F/P.

R50i al şuan kulağımda şarkı dinliyorum. Sevgilime almıştık ben de beğendım 5 ay sonra kendıme de aldım. Sadece çok sesli ortamlarda bazen sesin karsı tarafa gıtmeyebılıyor ama karşılaştırdığın kulaklığın yarı fiyatında. F/P.
Dışarıya çok ses veriyor mu? %60 70'te dinlesek var mı veya %100'de ?

Bu dip ses frekansınıda her kulak duyamıyormuş benim kulaklar biraz iyi belki sen duymazsın senin için sorun olmaz.
Sanırım R50i alacağım, 95 TL taksitli zaten bedava gibi :D

Dışarıya çok ses veriyor mu? %60 70'te dinlesek var mı veya %100'de ?

Sanırım R50i alacağım, 95 TL taksitli zaten bedava gibi :D
d054b55c-a358-45d2-869f-21b705f2cd58.jpg

Al gitsin 😁
Dışarıya ses vermiyor dibine kadar girersen duyarsın ama

Dışarıya ses vermiyor tek sorunu benim için süpürge sesi gibi gelen dip ses sorunu, bir de mikrofonu kötü diyorlar benim mikrofonluk işim yok.
Valla hocam Havit Gamenote H2002P var onda da var ya, zaten o da boştayken geliyor. Kullanıp da o sesi duymadığım bir kulaklığım yok henüz :D Sorun olmaz yani.
Eki Görüntüle 2357413

Al gitsin 😁
Dışarıya ses vermiyor dibine kadar girersen duyarsın ama
R50i alıp geçeceğim o zaman teşekkür ederim hepinize.

Vallahi hocam Havit Gamenote H2002P var onda da var ya, zaten o da boştayken geliyor. Kullanıp da o sesi duymadığım bir kulaklığım yok henüz :D sorun olmaz yani.

R50i alıp geçeceğim o zaman teşekkür ederim hepinize.

Rica ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı