İkisi arasından hangisi seçilir arkadaşlar? 1.000 TL'ye 400 TL indirim var ve A25L 1.100'e düşüyor böylelikle. Epey'den karşılaştırdım R50i daha iyi gösteriyor ama A25L daha pahalı. Yardım eder misiniz? Farka değmezse R50i alır geçerim.
İkisi arasından hangisi seçilir arkadaşlar? 1.000 TL'ye 600 TL indirim var ve A25l 1.100'e düşüyor böylelikle. Epey'den karşılaştırdım R50i daha iyi gösteriyor ama A25l daha pahalı. Yardım eder misiniz? Farka değmezse R50i alır geçerim.
İkisi arasından hangisi seçilir arkadaşlar? 1.000 TL'ye 600 TL indirim var ve A25L 1.100'e düşüyor böylelikle. Epey'den karşılaştırdım R50i daha iyi gösteriyor ama A25L daha pahalı. Yardım eder misiniz? Farka değmezse R50i alır geçerim.
R50i al şuan kulağımda şarkı dinliyorum. Sevgilime almıştık ben de beğendım 5 ay sonra kendıme de aldım. Sadece çok sesli ortamlarda bazen sesin karsı tarafa gıtmeyebılıyor ama karşılaştırdığın kulaklığın yarı fiyatında. F/P.
R50i al şuan kulağımda şarkı dinliyorum. Sevgilime almıştık ben de beğendım 5 ay sonra kendıme de aldım. Sadece çok sesli ortamlarda bazen sesin karsı tarafa gıtmeyebılıyor ama karşılaştırdığın kulaklığın yarı fiyatında. F/P.
Valla hocam Havit Gamenote H2002P var onda da var ya, zaten o da boştayken geliyor. Kullanıp da o sesi duymadığım bir kulaklığım yok henüz Sorun olmaz yani.
Vallahi hocam Havit Gamenote H2002P var onda da var ya, zaten o da boştayken geliyor. Kullanıp da o sesi duymadığım bir kulaklığım yok henüz sorun olmaz yani.
R50i alıp geçeceğim o zaman teşekkür ederim hepinize.
Vallahi hocam Havit Gamenote H2002P var onda da var ya, zaten o da boştayken geliyor. Kullanıp da o sesi duymadığım bir kulaklığım yok henüz sorun olmaz yani.
R50i alıp geçeceğim o zaman teşekkür ederim hepinize.