Anker Soundcore R50i vs Skullcandy Dime 3

burakk7

Decapat
Katılım
18 Haziran 2023
Mesajlar
373
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bütçem 1K belki biraz daha arttırabilirim. Bu bütçede bu iki kulaklıga denk geldim. Anker'i pek beğenmesemde yorumları çok iyiydi skullcandy ise aşırı hoşuma gitti. Genelde metal ve rock dinlerim. Bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz ya da daha iyi bir şey var mıdır?
 
Hocam bir şeye karar kıldınız mı? Valla bende 1 haftadır kulaklıklara bakınıyorum tam bu iki kulaklığı karşılaştırayım derken sizin konunuza denk geldim. Skullcandy'nin tasarım ve ses kalitesi globalde çok övülüyo fakat uygulama desteğinin olmaması biraz can sıkıyor. Anker'de ise genel olarak övülüyor fakat aradaki fiyat farkı az, acaba değer mi bilemedim gerçekten.
 
Merhaba. Bütçem 1K belki biraz daha arttırabilirim. Bu bütçede bu iki kulaklıga denk geldim. Anker'i pek beğenmesemde yorumları çok iyiydi skullcandy ise aşırı hoşuma gitti. Genelde metal ve rock dinlerim. Bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz ya da daha iyi bir şey var mıdır?
SkullCany iyidir menşei ABD.
 
Hocam bir şeye karar kıldınız mı? Vallahi bende 1 haftadır kulaklıklara bakınıyorum tam bu iki kulaklığı karşılaştırayım derken sizin konunuza denk geldim. Skullcandy'nin tasarım ve ses kalitesi globalde çok övülüyor fakat uygulama desteğinin olmaması biraz can sıkıyor. Anker'de ise genel olarak övülüyor fakat aradaki fiyat farkı az, acaba değer mi bilemedim gerçekten.

Skullcandy aldım hocam. Ses kalitesi eski kulaklığımdan daha iyi ekolayzır modları ile uğraşırsanız daha iyi bir hale gelir diye düşünüyorum. Genelde yüksek ses seviyelerinde müzik dinlerim ve genelde tek kulaklık kullanırım, bu durumda maksimum ses seviyesi beni pek tatmin etmedi ama iki kulaklığı da taktığınızda gayet yeterli bir seviyeye ulaşıyor. Batarya tarafına gelirsek de ürün 4 gündür elimde ve daha hiç şarj etmedim ne kadar gider bilmiyorum. Ürün kalitesi olarak da kutu çok kaliteli hissettirmiyor ama çok bir sorun edeceğini sanmıyorum. Beğenmediğim tek özelliği ise telefona bağlarken sorun yaşıyorum kulaklık ile telefonumu ilk eşleştirdiğimde otomatik bağlanıyordu, şimdi kulaklığın üzerindeki tuşa birkaç kez basılı tutuyorum dıdıt diye bir ses geliyor sonrasında bağlanıyor. Kulaklığın ufak olması ve tasarımı ise en çok hoşuma giden özelliği. Aklıma başka bir özellik gelmedi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı