Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 19 Şubat 2025 #1 İyi fiyat. İhtiyacı olan değerlendirebilir. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-select-2-s-kablosuz-bluetooth-hoparlor-16-saat-calma-suresi-ipx7-siyah-a3171-anker-turkiye-garantili-p-HBCV0000735HKY
İyi fiyat. İhtiyacı olan değerlendirebilir. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-select-2-s-kablosuz-bluetooth-hoparlor-16-saat-calma-suresi-ipx7-siyah-a3171-anker-turkiye-garantili-p-HBCV0000735HKY
H HeiseN Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 2 adet alıp 40W'lık gücü PC'de kullansam faydalı olur mu sizce yoksa kablolu bir ürün bakmak mı daha mantıklı.
2 adet alıp 40W'lık gücü PC'de kullansam faydalı olur mu sizce yoksa kablolu bir ürün bakmak mı daha mantıklı.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.925 Çözümler 31 19 Şubat 2025 #3 HeiseN dedi: 2 adet alıp 40W'lık gücü PC'de kullansam faydalı olur mu sizce yoksa kablolu bir ürün bakmak mı daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kablolu kesinlikle daha mantıklı. 2 tanesinin senkronize çalışması pek iç açıcı gelmiyor. Bunun için optimize edildiklerini sanmıyorum. Sabit bir yerde kullanacaksan zaten kablolu al. Niye kablosuz bakıyorsun ki hocam?
HeiseN dedi: 2 adet alıp 40W'lık gücü PC'de kullansam faydalı olur mu sizce yoksa kablolu bir ürün bakmak mı daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kablolu kesinlikle daha mantıklı. 2 tanesinin senkronize çalışması pek iç açıcı gelmiyor. Bunun için optimize edildiklerini sanmıyorum. Sabit bir yerde kullanacaksan zaten kablolu al. Niye kablosuz bakıyorsun ki hocam?
H HeiseN Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #4 Ben de aynı şekilde düşünüyorum kablosuz bakmıyorum aslında ustam öyle denk gelince sorayım dedim varsa bir önerin bakabilirim.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum kablosuz bakmıyorum aslında ustam öyle denk gelince sorayım dedim varsa bir önerin bakabilirim.
friskybith Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri KASA: Lian Li O11 Vision İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG MOUSE: ROG PUGİO 2 KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #5 HeiseN dedi: 2 adet alıp 40W'lık gücü PC'de kullansam faydalı olur mu sizce yoksa kablolu bir ürün bakmak mı daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben creative t60 kullanıyorum öneririm. Tabi ne amacla kullanacaginiza bağlı.
HeiseN dedi: 2 adet alıp 40W'lık gücü PC'de kullansam faydalı olur mu sizce yoksa kablolu bir ürün bakmak mı daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben creative t60 kullanıyorum öneririm. Tabi ne amacla kullanacaginiza bağlı.
H HeiseN Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #6 friskybith dedi: Ben Creative T60 kullanıyorum öneririm. Tabii ne amacla kullanacaginiza bağlı. Genişletmek için tıkla... Film ve müzik için kullanacağım genellikle.
friskybith dedi: Ben Creative T60 kullanıyorum öneririm. Tabii ne amacla kullanacaginiza bağlı. Genişletmek için tıkla... Film ve müzik için kullanacağım genellikle.