Anker Soundcore select 4 GO vs Xiaomi sound pocket vs JBL GO Essential

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bir hoparlör almayı planlıyorum ancak üçü arasında kaldım. Benim için en önemlisi bass arasından hangisinde bass daha iyi ise onu almak istiyorum. Kullanmış ya da bilgili birileri yardımcı olursa iyi olur.

Xiaomi Sound Pocket kullanıyorum ve gerçekten sesinden çok memnunum. JBL ile de karşılaştırdığımda JBL biraz daha derin ses veriyor bass'a önem verdiğinde. Xİaomi çok daha dengeli bir sese sahip. Taşıması rahat ve plaj çantasına falan atıyorum kumun üstüne koyuyorum, arada düşürüyorum vs hiç bir şey olmuyor. Şarjı da yeteri kadar gidiyor.

Xiaomi bir süredir benim de dikkatimi çekiyor ancak beni birazcık arada bırakan go 4.

Hem iki tane JBL go 4 hem de iki tane xiomi sound pocked aldım. Arada ki fark verilmeli ve kesinlikle JBL go 4 alınmalı. Ses anlamında bariz fark var ikisi arasında. Bas kısmında xioami sound pocked yarışabilecek düzeyde bile değil. JBL GO 4 almanızı tavsiye ederim.

Zaten o kadar fark olmasını bende bekliyordum sonuçta bir jbl zaten xiaomi elendi gibi birşey ancak şimdi go 4 ü listeye bütçeyi geçtiği için almadım ancak şöyle birşey var go 4 ile anker 4 go nun bass karşılaştırmasına genel performansına bakıldığında ikiside ortalama aynı çıkıyor ve aradaki fiyat farkı çok eğer yakın bir bass varsa anker daha cazip gibi ancak farktan emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…